Ministerul Sănătății vrea să cumpere un mare număr de ambulanțe

de Mihai Diac , 22 februarie 2016 - stire actualizata la ora 16:59, 22 februarie 2016
Ministerul Sănătății vrea să cumpere un mare număr de ambulanțe

Ministrul Patriciu Achimaş-Cadariu a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că Ministerul Sănătăţii este la momentul finalizării unui acord cu ISU privind achiziţia de ambulanţe, informează Agerpres.

"În ceea ce priveşte achiziţia de ambulanţe, suntem în momentul finalizării unui acord cu ISU prin care vom avea capacitatea de a achiziţie a unui număr mare de ambulanţe şi sperăm că va scădea şi preţul. Ne dorim o standardizare atunci când se acţionează la un caz, şi unii şi ceilalţi, să nu existe incompatibilităţi între aparatură, maşini, pentru ca pacienţii să beneficieze de cele mai bune condiţii", a spus demnitarul. 

Întrebat despre nemulţumirile şi diferenţele de salarii ale angajaţilor de la ambulanţă, Patriciu Achimaş-Cadariu a spus că acest lucru poate fi reglementat de o lege a salarizării unitare. 

"Acest lucru trebuie reglementat de o lege unică a salarizării. De-a lungul anilor, s-au acumulat tot felul de astfel de probleme, care trebuie reglementate printr-o lege unică, dar asta nu ne aparţine în acest moment", a spus ministrul. 

Referindu-se la raportarea infecţiilor nosocomiale, el a precizat că aceasta se face "diferit", în funcţie de posibilităţi.

Comentarii

 • Palestinianul Serviciilor Arrahat parcă a fost odată la M.S. ... Sau era necesară doar o bifare pe CV-ul lui ?

  24 februarie 2016 0:42

  În loc să transfere S.M.U.R.D. gata alcătuit - și care nu are ce căuta la M.A.I.-ul stalinist ! - se apucă să dubleze resursele și activitățile ! Ce interese sunt la mijloc, în afară de comisioanele pentru dotare ?

  raspunde comentariului
 • Tabita

  23 februarie 2016 13:02

  Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email tabita_podeayahoo.com

  raspunde comentariului
 • Ambulante funerare

  22 februarie 2016 17:54

  Nu mai irositi banii pe automobile pana nu resuscitati sistemul medical.

  raspunde comentariului
anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design