11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialDescoperă proprietățile gamei Herbosophy cu Extract de Chinină și Vitamina B

Descoperă proprietățile gamei Herbosophy cu Extract de Chinină și Vitamina B

Considerat o armă a seducției și a frumuseții, părul sănătos și puternic devine deseori un ideal greu de atins, mai ales atunci când ne confruntăm cu pierderea lui. Specialiștii afirmă că este normală o cădere a circa 100 de fire zilnic, însă ce se întâmplă dacă acest număr este mult mai mare?

Subțierea firului de păr și căderea abundentă sunt probleme care afectează atât bărbații, cât și femeile și poate fi cauzată de mai multe motive: scăderea bruscă în greutate, perioada de după sarcină, dezechilibrele hormonale, alimentația săracă în vitamine, schimbarea anotimpurilor, dar și factorii de mediu sau produsele de styling.

Pentru mii de fire de păr sănătoase, fortifiate și pline de viață, te poți baza pe puterea extractelor naturale din gama cu Chinină și Vitamina B de la Herbosophy.

Având 96% ingrediente de origine naturală, Șamponul și Balsamul Herbosophy cu extract de chinină au acțiune fortifiantă asupra rădăcinii firului de păr, reușind să îi redea vitalitatea.

Extractul de chinină are efecte pozitive împotriva căderii părului, datorită îmbunătățirii circulației sanguine la nivelul scalpului, asigurând condiții ideale pentru fortifierea firelor.

Produsele Herbosophy sunt hipoalergenice și nu conțin substanțe dăunătoare ca parabeni, silicon, SLS sau uleiuri minerale.

Preț:

Herbosophy balsam extract chinină 150ml = 16,49 lei

Herbosophy șampon extract chinină 250ml = 17,49 lei

Herbosophy șampon extract chinină 400ml = 20,99 lei

Menține părul revitalizat și puternic cu Herbosophy – Extrase din natură!

Pentru mai multe detalii și informații despre gamă, puteți accesa www.herbosophy.com sau https://www.facebook.com/Herbosophy.Romania

 

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă