5.1 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăStudio 20 a deschis la al doilea studio de videochat glamour şi...

Studio 20 a deschis la al doilea studio de videochat glamour şi caută 120 de persoane pentru angajare

La 1 martie s-a deschis al doilea studio al francizei Studio 20 și cel mai mare studio de videochat din România, în acest moment. Acesta este situat în PiaţaVictoriei din Bucureşti şi se întinde pe o suprafaţă de peste 800 de mp, cu o investiţie de aproximativ 200 mii de euro. Aici urmează să lucreze peste 100 de modele, iar cu tot cu personalul auxiliar vor fi angajate aproximativ 120 de persoane. „Pentru acest al doilea studio al reţelei Studio 20 aşteptăm venituri de aproximativ 600 de mii de euro în 2015 și de până la 1,5 milioane de euro pe an, începând cu 2016” declară Robert Vanderty, managerul studioului.

Românca Devious Angel – cea mai bună videochatistă din lume

Dezvoltarea francizei Studio 20 merge conform planurilor de business întocmite odată cu deschiderea primului studio, la începutul lui 2014. Rezultatele financiare ale studioului pilot au atins aproape 900 de mii de euro după un an de activitate, timp în care Studio 20 a primit două distincţii din partea industriei de profil. În Las Vegas, la GFYAwards, Studio 20 a fost ales Best Live Cam Studio, iar în Barcelona, modelul studioului, Devious Angel, a primit trofeul “Best Live Cam Model Personal Site”. „Evident că ne-a bucurat acest premiu, este o certificare a faptului că Devios Angel, colega noastră, nu întâmplător a avut luni în care a câştigat peste 10.000 de dolari. O astfel de activitate nu se face fără traininguri permanente, fără muncă asiduă, fără suportul unei echipe profesioniste. Acesta este principalul punct forte al Studio 20, un sistem care funcționează și care ajută modelele să câștige dublu față de media pe țară. Prin sitemul de training şi asistenţă permanentă, pentru modele şi management, francizații sunt siguri că studiourile lor pot genera profituri foarte bune, în condiții complet legale” declară Robert Vanderty.

Noul studio din reţea are deja 10 angajaţi, iar în prima lună de funcţionare a generat venituri de aproape 20 de mii de euro. „Evident, creşterea de la lună la lună a acestei noi afaceri va fi exponenţială în primă fază, la fel şi taxele pe care le vom genera către stat. O activitate de export cum este a noastră nu prea lasă loc de datorii, nici către angajaţi, nici către stat. Primul Studio 20 pilot a plătit anul trecut taxe de aproximativ 250.000 de lei către Bugetul de Stat și asigurările sociale” declară Robert Vanderty. 

Pentru franciza Studio 20 există în acest moment încă 3 precontracte semnate, primele oraşe în afara Bucureștiului în care vor fi deschise studiouri de videchat glamour Studio 20 sunt: Târgoviște, Cluj și Constanța. „Rezultatele primului an de funcţionare a Studio 20 au convins o serie de oameni de afaceri să investească împreună cu noi. Este destul de greu să gaseşti o afacere din care să scoţi chiar şi de 6 ori suma investită într-un interval de 5 ani, cât durează un contract de franciză. Dacă luăm în calcul investiţia într-o franciză, de 40-100 de mii de euro, atunci după primul an aceasta este complet acoperită, generând în plus un profit de câteva zeci de mii de euro” declară Robert Vanderty.

Mai multe aici: www.francizavideochat.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă