13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăRomânii pot candida pentru 40 de posturi în Germania, cu salarii de...

Românii pot candida pentru 40 de posturi în Germania, cu salarii de până la 2400 de euro

Companiile Europa Park şi McDonald's pun la dispoziţie, prin intermediul Reţelei Eures, 40 de locuri de muncă în Germania pentru lucrătorii români, a anunțat Agenţia Municipală București pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM).

Potrivit AMOFM, angajarea se face inițial pentru o perioadă determinată, cu un salariu cuprins între 1.400 şi 2.400 de euro brut pe lună.

În vederea ocupării acestor posturi vacante se va organiza o selecţie la Bucureşti, în data de 24 martie 2016. Locurile de muncă disponibile la cele două companii sunt ospătar (10 posturi), barman (10), bucătar (10) şi personal în industria gastronomiei de sistem (10).

Pentru posturile de ospătar, barman şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată şi cunoştinţe bune de limba germană (nivel B1). 

Pentru posturile de bucătar se cere calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu precum şi cunoştinţe de limba germană, nivel A2. 

Angajarea se face pe o perioadă de 8 – 9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată, iar salariul oferit este de 1.800 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar şi barman, între 1.900 – 2.400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar, respectiv de 1.400 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă