Românii pot candida pentru 40 de posturi în Germania, cu salarii de până la 2400 de euro

de Mihai Diac , 23 martie 2016 - stire actualizata la ora 12:08, 23 martie 2016
Foto: Arhivă

Companiile Europa Park şi McDonald's pun la dispoziţie, prin intermediul Reţelei Eures, 40 de locuri de muncă în Germania pentru lucrătorii români, a anunțat Agenţia Municipală București pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM).

Potrivit AMOFM, angajarea se face inițial pentru o perioadă determinată, cu un salariu cuprins între 1.400 şi 2.400 de euro brut pe lună.

În vederea ocupării acestor posturi vacante se va organiza o selecţie la Bucureşti, în data de 24 martie 2016. Locurile de muncă disponibile la cele două companii sunt ospătar (10 posturi), barman (10), bucătar (10) şi personal în industria gastronomiei de sistem (10).

Pentru posturile de ospătar, barman şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată şi cunoştinţe bune de limba germană (nivel B1). 

Pentru posturile de bucătar se cere calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu precum şi cunoştinţe de limba germană, nivel A2. 

Angajarea se face pe o perioadă de 8 - 9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată, iar salariul oferit este de 1.800 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar şi barman, între 1.900 - 2.400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar, respectiv de 1.400 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.

Comentarii

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design