2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPariurile sportive, unul dintre sectoarele în care au fost angajați cei mai...

Pariurile sportive, unul dintre sectoarele în care au fost angajați cei mai mulți români în 2016

Sectorul alimentar, industria automotive și domeniul pariurilor sportive sunt cele în care au fost angajați cei mai mulți români, anul trecut, conform datelor centralizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC).  Astfel, printre companiile unde au fost angajați cei mai mulți oameni în 2016 se numără operatorul de jocuri de noroc Superbet Betting & Gaming SA. 

Operatorul a angajat, în 2016, cu 1.473 de persoane mai mult față de 2015, iar, lunar, încadrează în muncă aproximativ 50 de oameni, potrivit informațiilor companiei.

În prezent, grupul are peste 3.000 de angajați în birourile din România – piața unde își derulează cea mai mare parte a operațiunilor, dar și în Serbia, Croația, Malta, Polonia și Marea Britanie.

Pariurile sportive, unul dintre sectoarele care au angajat cei mai mulți oameni anul trecut

Potrivit datelor centralizate de ONRC, doar 14 companii din România şi-au mărit numărul de angajați cu cel puţin 1.000 de salariaţi în cursul anului 2016. Sectoarele cele mai dinamice din acest punct de vedere s-au dovedit a fi retailul alimentar, automotive, pariurile sportive.

București, 14 iulie 2017 – Superbet Betting & Gaming SA, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, figurează între primele 20 de companii din România care și-au mărit numărul de angajați cu cel puțin 1.000 de salariați în cursul anului 2016, potrivit unei statistici realizate recent de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC). Superbet Betting & Gaming SA a avut pe ștatul de plată 

"Este o dinamică pe care o menținem de aproape doi ani de zile. Am ajuns la aceste cifre datorită extinderii afacerii (deschiderea de noi agenții offline), dar și pentru că mărim numărul angajaților per unitate pentru o mai bună și mai rapidă deservire a clienților noștri", explică Augusta Dragic, director de resurse umane în cadrul grupului Superbet, care are în prezent o rețea de 600 de agenții offline.

Operatorul de jocuri de noroc își va obține, în următoarea perioadă, licența de operare pariuri online în Gibraltar, unde este aplicată una din cele mai stricte legi din lume în materie de gambling. De asemenea, până la sfârșitul acestui an, Superbet se va lansa și pe piața online și offline din Polonia. 

Cele mai citite

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...
Ultima oră
Pe aceeași temă