Lia Olguţa Vasilescu: Nu scad salariile, noul Cod Fiscal aduce facilităţi mediului de afaceri

de Mihai Diac , 01 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 13:04, 01 noiembrie 2017
Lia Olguţa Vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, miercuri, că modificările care se vor aduce la Codul Fiscal nu vor determina scăderea salariilor.

Liderul confederaţiei sindicale Cartel ALFA, Bogdan Hossu, avertizase că există un asemenea risc, dar Lia Olguţa Vasilescu a spus că această idee ar fi doar o interpretare a lui Bogdan Hossu.

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că noul Cod Fiscal va aduce facilităţi mediului de afaceri şi că, la ultima reuniune consultativă, în cadrul Consiliului Naţional Tripartit, oamenii de afaceri au spus că "în niciun caz" nu au intenţia să reducă salariile angajaţilor.

Comentarii

 • Bogdan

  04 noiembrie 2017 16:13

  Adevar graita-i Olguta scumpi nu scad salariile ci, dragul de partid al tau, a fost generos si ne-a marit salariile cu generoasa suma de 3 lei - Creatorul sa va miluiasca. Noi va vom vota si la urmatoarele alegeri dar va rugam sa ne dati, pe langa litra de oloi, si o pereche de gumari - stii papucii aia de guma - ca vin ploile si sa nu face reuma la picere.

  raspunde comentariului
 • costica

  01 noiembrie 2017 13:08

  Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. O asemenea deprindere nu este un instinct, ci o reacie provocată prin repetare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea Născut pentru succes. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email pacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului
anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design