VIDEO „Taci, că te ia mama dracului!”. Profesoară bătută și umilită de elevi la Școala Gimnazială din comuna Poroschia

O profesoară de la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman, a fost batjocorită și bătută de elevi, în sala de clasă, incidentul fiind filmat chiar de unul dintre agresori.

Share

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Actualizat: 02.12.2017 - 20:22

Un nou caz șocant în școlile din România. O profesoară de la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman, a fost batjocorită și bătută de elevi, în sala de clasă, incidentul fiind filmat chiar de unul dintre agresori.

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Teleorman va demara o anchetă la școala din comuna Poroschia, după ce au apărut imaginile în care profesoara este pălmuită, înjurată şi umilită de către elevi. La incident participă fete şi băieţi din clasa a VIII-a, dar niciunul nu intervine, scena fiind filmată de unul dintre ei.

Potrivit Observator TV, scandalul ar fi început la sfârșitul orei de educație civică. Elevi din clasa a VIII-a nu au lăsat-o pe profesoară să iasă din clasă. Au bătut-o și au înjurat-o.

În înregistrare se vede cum profesoara este lovită cu palmele de către un elev, apoi este agresată verbal chiar de cel care filmează, cadrul didactic nefiind lăsat să părăsească sala de clasă.

Ceilalți elevi din clasă, printre care și fete, nu intervin în niciun fel, ci, dimpotrivă, par a fi amuzați de incident.

Directoarea școlii a recunoscut personajele din clip și spune că profesoara este suplinitoare la școala ei și că are probleme în stăpânirea elevilor la cursuri.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...