10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimăria Capitalei i-a premiat pe elevii cu media 10 la bacalaureat și...

Primăria Capitalei i-a premiat pe elevii cu media 10 la bacalaureat și la evaluarea națională

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a premiat, miercuri, pe elevii bucureșteni care au obținut media 10 la bacalaureat și la evaluarea națională, informează Agerpres.

Elevii au primit diplome de excelență și câte 1.000 de lei. Potrivit Municipalității, dintre cei 59 de elevi — 12 de liceu și 47 de gimnaziu — cărora le erau destinate premiile, 15 nu s-au prezentat la festivitatea de miercuri, aceștia putând să ridice premiile ulterior.

Primarul Gabriela Firea a anunțat că va organiza un eveniment similar și pentru cadrele didactice: “Vom organiza de asemenea un eveniment pentru profesori, care cu atât de mult suflet și profesionalism se dedică vieții de la catedră”, a spus Gabriela Firea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

Evenimente de amploare la Washington pentru sărbătorirea a 20 de ani de la aderarea României la NATO

România va sărbători, la Washington, 20 de ani de la aderarea la NATO printr-un concert extraordinar care va avea loc la celebrul Andrew W....

UE a decis noi sancțiuni împotriva industriei de armament a Iranului

Uniunea Europeană(UE) a decis miercuri să impună noi sancţiuni împotriva Iranului, ce vizează producătorii de drone şi rachete după atacul asupra Israelului, liderii europeni...
Ultima oră
Pe aceeași temă