11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPalatele Brâncovenești găzduiesc în weekend spectacole pentru copii

Palatele Brâncovenești găzduiesc în weekend spectacole pentru copii

Weekendul acesta, Palatele Brâncovenești se bucură din nou de oaspeți din povești! Căsuțele colorate, cu poveștile lor pline de candoare și vecinii plini de haz, așteaptă musafiri sâmbătă, 30 iulie, pe înserat, în timp ce duminică ne înviorăm alături de simpaticii Pingunel și Pingunica.

Chiar dacă aventuroșii melomani pornesc în călătorie tocmai spre Polul Sud, vremea se anunță călduroasă, așadar nu uitați să luați de acasă pălăria de soare pentru cel mic!

Sâmbătă, 30 iulie, la ora 18.00,  are loc spectacolul „Cartierul poveștilor“. Produs de Teatrul Ion Creangă, spectacolul propune o formă specială de teatru , care îmbină contraste: înăuntru – în afară, mare – mic, text și improvizație. Povești, mituri și situații familiare (abordate altfel) sunt reaşezate într-un spațiu de joc miniatural: cinci căsuțe fantastice, ai căror musafiri devin spectatori și actori. Pus „în scenă“ de Michal Svironi  din Israel şi proiectat ca în basme de Andreea Săndulescu, scenograf, „Cartierul poveştilor“ propune o experienţă unică, într-un spațiu al bucuriei și al mirării.

Iar duminică, 31 iulie, la ora 11.00, este programat “Pinguinii melomani“. Micii spectatori sunt invitați să facă parte din Clubul Pinguinilor Melomani, printr-un spectacol educativ și interactiv. Pingunel și Pingunica sunt doi pinguini deosebiţi: au dorințe, talente ascunse și multă imaginație.

Dorindu-şi să ajungă acasă, la Polul Sud, cei doi fug de la circ, trec printr-o serie de încurcături şi se rătăcesc. Dar cu un nou prieten alături şi cu ajutorul muzicii reuşesc să găsească drumul spre cel mai potrivit loc pe care să-l poată numi acasă.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă