Ministrul Educației, Liviu Pop, despre necesitatea manualului de Educație Fizică: Trebuie să respectăm legea. Mulți părinți au de învățat din aceste materiale

de Iulia Iancu , 03 august 2017 - stire actualizata la ora 21:27, 03 august 2017
Ministrul Educației, Liviu Pop, despre necesitatea manualului de Educație Fizică: Trebuie să respectăm legea. Mulți părinți au de învățat din aceste materiale

Ministrul Educației, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, că manualul pentru disciplina Educație Fizică va ajunge în școli, susținînd că asta prevede legea. 

Pop a mai adăugat că la sport există un "număr foarte mare de profesori necalificaţi" şi că şi "foarte mulţi părinţi au de învăţat din aceste manuale" de sport. 

"Singură obligaţie şi a mea şi a guvernului e că în 11 septembrie să avem toate manualele", a continuat Liviu Pop, adăugând: "Dacă e o glumă pe care am moştenit-o e o glumă pe care am moştenit-o". 

Premierul Mihai Tudose a comentat, luni, tot la Antena 3, controversa privind introducerea manualelor pentru educaţie fizică, spunând că este "convins" că a fost o "glumă" a ministrului Educaţiei, Liviu Pop, dar, dacă el reuşeşte să aducă toate manualele necesare în clase la începerea şcolii, poate să prezinte şi un "manual de colorat la sport". 

"O să aprofundăm subiectul cu domnul ministru. Eu sunt convins că a fost o glumă. Chiar sunt convins că a fost o glumă", a adăugat Mihai Tudose.

Comentarii

 • Pravale

  04 august 2017 15:52

  Dupa ce ca sta cu caou doar in mobil si pochimeni mai rau ai tanpeste si asta,sa inveti ce sa alergi,sacinoti a la bras?Ia-le mingii,rachete ,corzi la fete asa vor invata nu dupa desene.ce leguma.

  raspunde comentariului
 • Mihai

  03 august 2017 23:14

  Un spagar corupt acest ministru al educatiei, iar profesional zero barat! Auzi exprimare la acest ministruDacă e o glumă pe care am motenit-o e o glumă pe care am motenit-o!Hai sictir bai coruptule, ai mostenit doar darul spagilor de la superiorii tai din psd!!!

  raspunde comentariului
anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design