Furt de identitate la Universitatea Tehnică din Iași

de Mihai Diac , 03 februarie 2016 - stire actualizata la ora 11:24, 03 februarie 2016
Foto: Arhivă

Un profesor de la Universitatea Tehnică 'Gheorghe Asachi', Dan Caşcaval, decan al Facultăţii de Chimie, vrea să reclame un furt de identitate, după ce un mail a fost trimis în numele lui, informează Agerpres.

Profesorul candidează la funcţia de rector al instituţiei de învăţământ superior.

'Intenţionez să depun o reclamaţie de furt de identitate la Poliţie şi la DIICOT, după ce în cursul zilei de ieri a fost trimis un mail în numele meu. De pe un cont fals s-a expediat către mai multe persoane un aşa zis Plan Managerial pe care ar trebui să-l expun în calitate de candidat la funcţia de rector', a declarat telefonic Dan Caşcaval, decanul Facultăţii de Chimie şi Protecţia Mediului din cadrul Universităţii Tehnice Gheorghe Asachi. 

El afirmă că în emailul trimis în numele său sunt mai multe inexactităţi şi dezinformări, una dintre acestea fiind faptul că va candida pentru funcţia de rector pentru următorii opt ani, deşi mandatul este de patru. 

Potrivit graficului UTI, până pe 5 februarie se pot depune candidaturile pentru Senatul instituţiei de învăţământ superior, urmând ca pe 22 februarie să fie organizate alegerile pentru funcţia de rector. 

Comentarii

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design