După Educație Fizică, și Dirigenția va avea un manual obligatoriu. Ministrul Educației, Liviu Pop: Nu va mai exista nicio materie fără manual

de Iulia Iancu , 28 iulie 2017 - stire actualizata la ora 19:10, 28 iulie 2017
După Educație Fizică, și Dirigenția va avea un manual obligatoriu. Ministrul Educației, Liviu Pop: Nu va mai exista nicio materie fără manual

Fiecare materie din școli va avea un manual specific, a anunțat, vineri, ministrul Educației, Liviu Pop, după ce a confirmat existența unui manual pentru disciplina Educație Fizică, potrivit Agerpres.

"Consilierea și orientarea, vă dau o veste bună, trebuie să aibă manuale. Pentru că la Consiliere și orientare, acea Dirigenție pe care o știți dumneavoastră, noi trebuie să venim cu educația juridică, de aceea am semnat acord cu ministerul, pentru educație juridică, educație pentru sănătate, educație pentru familie, educație financiară, educație de mediu, trebuie să le facă în orele de Consiliere și orientare. (...) Acea Dirigenție pe care o știți dumneavoastră și care acum este Consiliere și orientare este absolut necesară", a declarat ministrul Pop, vineri, într-o conferință de presă la Sibiu.

Ministrul Pop spune că, spre exemplu, orientarea profesională este esențială pentru ca să se evite abandonul școlar.

 

Comentarii

  • Sorin

    29 iulie 2017 0:04

    Urmeaza un manual de mers la scoala, altul de iesit in pauza, altul de fumat sau sex la WC-ul scolii. Asa vom fi primii in topul calitatii in educatie.

    raspunde comentariului
anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design