22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSocialUn mort și patru răniți, inclusiv trei copii, după un accident în...

Un mort și patru răniți, inclusiv trei copii, după un accident în județul Hunedoara

“În accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren. Dintre cele cinci victime, trei sunt copii. Copiii au răni, dar sunt conştienţi şi cooperanţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Bărbatul care a decedat rămăsese încarcerat în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipelor specializate ale pompierilor militari pentru a fi scos din habitaclul maşinii.

Copiii răniţi în accident au vârstele de patru luni, cinci ani şi respectiv zece ani. Împreună cu mama lor, au fost transportaţi cu ambulanţele la spitale din Timişoara.

Pentru descarcerarea, salvarea şi stabilizarea răniţilor au intervenit echipaje reunite ale ISU Hunedoara şi Timiş.

În operaţiune au fost implicate două autospeciale de descarcerare, cinci ambulanţe SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, o autospecială de transport victime multiple.

Poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, circulaţia fiind restricţionată în timpul măsurătorilor efectuate de poliţişti.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Stuttgart

Sorana Cîrstea părăsește turneul WTA 500 de la Stuttgart din prima rundă, după ce a fost învinsă, astăzi, în două seturi, de chinezoaica Qinwen...

Spania a câștigat organizarea Campionatului Mondial de handbal feminin din 2029

Consiliul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF) a desemnat Spania drept gazda Campionatului Mondial de handbal feminin din 2029. Alegerea candidaturii spaniole a fost singura opţiune...

BEC a stabilit că alegătorii ce au domiciliul în străinătate și reședința în țară din 11 aprilie nu vor vota la alegerile locale

Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat, marţi, o hotărâre care prevede că alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară începând...
Ultima oră
Pe aceeași temă