13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialUn angajat SRI a provocat un accident în urma căruia a murit...

Un angajat SRI a provocat un accident în urma căruia a murit o femeie de 35 de ani

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov au declarat, pentru agenţia de presă Mediafax, că accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 1, în apropierea localităţii ilfovene Tâncăbeşti.

Victima, o femeie de 35 de ani, traversa în apropierea unei treceri de pietoni, reprezentanţii Poliţiei Ilfov neputând preciza la acest moment dacă femeia a fost sau nu pe trecerea de pietoni, acest lucru urmând a fi stabilit în baza unei expertize.

Femeia a fost lovită de un autoturism care venea dinspre Ploieşti către Bucureşti, condus de un cadru al Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Angajatul SRI a fost testat cu aparatul etilotest, aparatul indicând o valoare de 0.43 miligrame/litru alcool în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Având în vedere că şoferul este un cadru SRI, cercetările din dosarul vor fi efectuate de către un parchet militar.

La ora transmiterii ştirii, şoferul e în stare de libertate.

Şi Serviciul Român de Informaţii a transmis că un accident rutier soldat cu o victimă a avut loc luni seară, în accident fiind implicat un cadru SRI şi că în speţă s-a deschis dosar penal, precizând că nu pot fi date mai multe informaţii, fiind o anchetă în curs.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă