18.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSocialTeleorman: Intervenţii în sprijinul ambulanţelor şi maşinilor rămase înzăpezite

Teleorman: Intervenţii în sprijinul ambulanţelor şi maşinilor rămase înzăpezite

În comunicat se precizează că administratorii drumurilor naţionale şi judeţene fac eforturi deosebite pentru menţinerea în circulaţie a principalelor sectoare de drum, precum şi pentru deblocarea celor închise în cursul zilei de marţi, acţionând cu peste 150 de persoane şi aproximativ 100 de utilaje.

”La ora 13.00, situaţia drumurilor naţionale şi judeţene închise circulaţiei, se prezintă astfel: DN65A: Roşiorii de Vede – Turnu Măgurele; DN65E: Roşiorii de Vede – Troianul; Bogdana – Urluiu; DJ 504: Alexandria – Lăceni; Alexandria – Cernetu; DJ 506: Guruieni – Băbăiţa; Mîrzăneşti – Teleormanu, Bragadiru – Bujoru, Scurtu Mare – Găleteni; DJ506A: Siliştea – Răsmireşti; DJ612A: Satul Vechi – Săceni – Ciolăneşti; Roşiorii de Vede (Spital TBC) – Balta Sărată – Călmăţuiu – Plopii Slăviteşti; DJ 601F: Dulceanca – Albeşti – Păru Rotund; DJ703: Călineşti – Copăceanca – Vîrtoapele de Jos; Baldovineşti – Ciolăneşti Deal – Necşeşti – Gărăgău; DJ 612: Călineşti – Antoneşti; DJ601B: Siliştea – Cosmeşti – Blejeşti; DC 18: Drăgăneşti Vlaşca – Comoara”, se arată în comunicatul ISU Teleorman.

La punctul de trecere a frontierei de pe raza oraşului Zimnicea, din cauza vântului puternic, circulaţia cu bacul se menţine închisă, iar la Turnu Măgurele aceasta a fost reluată începând cu ora 10.45.

În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, operatorul de distribuţie a informat că la nivelul judeţului Teleorman, erau înregistrate 33 deranjamente la care intervin 12 echipe.

Autorităţile au intervenit pe parcursul zilei de miercuri la mai multe situaţii în care oamenii au cerut ajutor la 112.

”O persoană ce avea nevoie de dializă, din localitatea Mîrşa, a fost preluată de către pompierii militari din Videle şi de către un echipaj al SAJ şi dusă la centrul de dializă; în localitatea Purani, 3 autoturisme au rămas înzăpezite. La sosirea pompierilor militari din cadrul Det. Videle, cu o autospecială şi 6 subofiţeri, cele 3 autoturisme părăsiseră zona, fiind deblocate de către un utilaj de deszăpezire; o ambulanţă SAJ, care se deplasa în satul Albeni pentru a prelua un pacient, a rămas blocată în dreptul localităţii Drăceşti. Sprijiniţi de primarul din localitatea Scurtu, s-a reuşit preluarea persoanei bolnave cu ajutorul unui tractor de la o asociaţie agricolă din zonă; şenilata de la Det. de pompieri Roşiorii de Vede s-a deplasat pentru preluarea unei persoane de 69 de ani, din localitatea Merişani, comuna Băbăiţa, care necesita dializă”, informează ISU Teleorman.

Cele mai citite

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...
Ultima oră
Pe aceeași temă