21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialSuceava, o femeie care vinde icoane, agresată și tâlhărită de un individ...

Suceava, o femeie care vinde icoane, agresată și tâlhărită de un individ chiar în biserică

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Suceava, lt. Nicoleta Andronic, a precizat ca o patrula de jandarmerie, aflata in misiune in zona centrala a municipiului Suceava, a fost sesizata cu privire la faptul ca un barbat provoaca scandal in incinta lacasului de cult, potrivit HotNews.

La fata locului, jandarmii l-au identificat pe barbat ca fiind E.C., in varsta de 35 de ani, cu domiciliul in comuna Berzunti, judetul Bacau.

Acesta a amenintat-o pe femeia care vindea obiecte bisericesti in spatiul special amenajat in acest sens, a lovit-o cu un baston din lemn pe care il avea asupra sa si, prin violenta, a obligat-o sa ii dea toti banii rezultati din vanzarea obiectelor bisericesti, dupa care a fugit.

Pe baza semnalmentelor oferite de femeie, in scurt timp, jandarmii l-au indentificat pe barbat in apropierea lacasului de cult, asupra sa fiind gasita intreaga suma de bani sustrasa, respectiv 800 de lei.

In cauza s-au intocmit actele de sesizare privind savarsirea unei fapte susceptibile de a fi infractiunea de talharie, iar barbatul a fost predat Politiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetarilor.

Cele mai citite

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă