19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialSpecialistii Helinick iti dezvaluie functiile celor mai moderne sisteme de interfonie din...

Specialistii Helinick iti dezvaluie functiile celor mai moderne sisteme de interfonie din Romania

In cazul in care proprietarii opteaza pentru sisteme de interfonie de aici care sunt prevazute cu functia video este asigurat un grad mai mare de protectie, diminuandu-se tentativele de intrare neautorizata indiferent de spatiul care necesita a fi protejat. 

Expertii Helinick iti garanteaza rezultate care optimizeaza siguranta in cadrul spatiilor publice sau private 

Fie ca se opteaza pentru montajul unor sisteme de interfonie de baza sau pentru sistemele complexe care includ supraveghere video permanenta, acest tip de securizare al cladirii reprezinta primul pas pentru trierea persoanelor care au acces intr-un anumit spatiu.

Beneficiile generate de acest tip de echipamente sunt potrivite atat spatiilor rezidentiale, cat si cladirilor de birouri sau oricarui spatiu dedicat afacerilor.

Prin urmare, specialistii Helinick, prin intermediul echipamentelor si sistemelor comercializatea, iti garanteaza:

– Reducerea incercarilor de accesare neautorizata intr-o anumita cladire;

– Diminuarea tentativelor de furt;

– Protejarea personalului, monitorizarea activitatii zilnice si cresterea eficientei angajatilor.

De asemenea, sistemele de interfonie, pontaj si control acces alcatuiesc o importanta resursa pentru calculele exacte in ceea ce priveste numarul de ore petrecut de fiecare angajat in parte.

Amplasarea acestor sisteme implica si reducerea personalului de paza si protectie

Sistemele de interfonie disponibile prin intermediul companiei Helinick reprezinta elemente de baza pentru securizarea cladirilor care, in functie de optiunile care vizeaza performanta, sunt alcatuite din:

– Echipamente interioare si exterioare care permit comunicarea audio si / sau video;

– Infrastructura de comunicatii, in cazul cladirilor inteligente – Sistemele de comunicare sunt interconectate la un nivel avansat in comparatie cu echipamentele destinate amplasarii in spatiile rezidentiale;

– Interfete video – interfonie cu IP;

– Mecanisme de blocare / deblocare care permit accesul in cladire;

– Chei de acces incluse: cartele, tag-uri;

– Operarea facila a sistemului de blocare / deblocare a intrarii.

Helinick.ro – Echipamente performante, servicii complete si performanta configuratiilor electronice

Echipamentele si serviciile aferente instalarii sistemelor de interfonie sau video-interfonie se adreseaza unei arii largi de beneficiari, precum: spatiile comerciale, industriale, culturale, locatii de agrement, ansambluri rezidentiale, spatii de birouri etc.

Instalarea unui astfel de sistem in cadrul spatiilor comerciale, industriale si de afaceri determina obtinerea unei game variate de beneficii care sporesc sfera de aplicabilitate a sistemelor dedicate sigurantei electronice si fizice.

Prin urmare, sistemele de interfonie contribuie la monitorizarea angajatilor in termenii respectarii programului de lucru, ajuta la calcularea orelor de lucru suplimentare si asigura protectia angajatilor prin limitarea sau interzicerea accesului in cladire a persoanelor neautorizate.

Integratorii de securitate si siguranta cu experienta in proiectare, instalare si mentenanta sistemelor de securitate ai companiei Helinick iti asigura servicii profesionale de consultanta pentru a determina cele mai optime solutii prin intermediul echipamentelor performante de interfonie.

Pentru sisteme de intefonie, video-interfonie si alte sisteme destinate securizarii cladirilor, contactati unul dintre reprezentantii Helinick.ro la numerele de telefon:

– 021 404 44 44

– 0745 394 665

Date de contact

– E-mail: office@helinick.ro

– Adresa sediu principal: Str.Eraclie Arion, Nr.4, Sector 1, Bucuresti

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă