15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialSindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie pichetează MAI

Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie pichetează MAI

Poliţiştii sună din vuvuzele şi au bannere pe care scrie: “Politicienilor, aţi nenorocit Poliţia Română”, “Poliţişti în slujba cetăţenilor, nu în slujba politicienilor”, “Suntem prizonierii incompetenţei voastre”.

Preşedintele SNAP, Iulian Surugiu, a declarat pentru AGERPRES că sunt multe lucruri care trebuie rezolvate la Ministerul de Interne şi că este nevoie de o resetare a întregului sistem “pentru a putea da cetăţeanului servicii de calitate”.

“Astăzi suntem în faţa Ministerului de Interne pentru a ne face auziţi şi pentru a trage un semnal de alarmă, că sunt multe lucruri de rezolvat în cadrul Ministerului de Interne, lucruri care au fost aduse la conducerea Ministerului, iar, din păcate, lucrurile se mişcă foarte, foarte încet. Aici vorbim de o resetare a întregului sistem, pentru a putea da cetăţeanului servicii de calitate”.

Întrebat ce va face după pichetarea MAI, Surugiu a spus că sâmbătă, 24 martie, circa 10.000 de oameni vor fi prezenţi la un protest în faţa Ministerului de Interne, urmat de un marş spre Piaţa Victoriei, la Guvern.

“După această pichetare, pe data de 24, adică sâmbăta, vom avea un protest de amploare, în faţa Ministerului de Interne, cu marş până în faţa Guvernului, unde vor fi aproximativ 10.000 de oameni. Astăzi am chemat doar 100 de oameni, de aia ne-am şi poziţionat aici, în faţa biroului ministrei de Interne, pentru a ne vedea şi pentru a trage un semnal de alarmă, că poliţiştii sunt nemulţumiţi”, a mai spus sindicalistul, potrivit AGERPRES.

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă