23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialOlt: Cursurile în învăţământul preuniversitar, suspendate pe durata avertizării Cod portocaliu

Olt: Cursurile în învăţământul preuniversitar, suspendate pe durata avertizării Cod portocaliu

Potrivit sursei citate, decizia de suspendare a cursurilor în perioada 26-28 februarie a fost luată luni, de inspectorul şcolar general al judeţului, cu aprobarea Consiliului de Administraţie al ISJ Olt.

Luni dimineaţa unităţile şcolare au fost deschise, iar cursurile au fost suspendate pentru elevii care învaţă după-amiaza, în contextul condiţiilor meteo nefavorabile – temperaturi negative şi viscol.

“Având în vedere situaţia creată datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile ce s-au manifestat la nivelul judeţului Olt ce s-au manifestat începând cu data de 25 februarie 2018 (cod galben urmat de cod portocaliu şi temperaturi foarte scăzute), precum şi previziunile meteorologice nefavorabile pentru perioada următoare, care vizează întreaga rază teritorială a judeţului Olt, cu aprobarea Consiliului de administraţie, prin decizia nr. 81 emisă de inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt s-a dispus suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Olt pentru zilele de luni, 26.02.2018, începând cu ora 13.00, marţi 27.02.2018 şi miercuri 28.02.2018”, se arată în comunicatul ISJ Olt.

Din cauza viscolului, în judeţul Olt, începând de luni de la prânz opt tronsoane de drum judeţean au fost închise pentru deszăpezire.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...
Ultima oră
Pe aceeași temă