15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialNoi incidente la metrou. Poliția a reținut o femeie de 57 de...

Noi incidente la metrou. Poliția a reținut o femeie de 57 de ani

UPDATE 12,40: O femie de 57 de ani a fost reținută de polițiști, vineri, în zona stației de metrou Pipera.

Femeia este suspectă că i-ar fi adresat, în aceeași zi, cuvinte de amenințare unei alte femei, în stația Unirii 2.

Cuvintele ar fi fost următoarele: “Nu scapi de mine”, urmate de o referire la decesul unor copii.

Reținerea femeii suspecte s-a făcut. vineri, de polițiști în civil – la fel ca și în cazul ucigașei de la stația de metrou Dristor.

—————————————

Poliția Capitalei acționează, vineri, în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare.

„Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență”, precizează Poliția într-un comunicat.

Vineri dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră.

„Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist”, mai precizează Poliția.

Incidentul de vineri s-ar fi produs în stația de metrou Unirii 2.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă