10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSocialIași: O mașină de poliție a fost distrusă de mai mulţi tineri....

Iași: O mașină de poliție a fost distrusă de mai mulţi tineri. Un bărbat este reținut pentru ultraj

UPDATE 21,00: Un bărbat de 33 de ani a fost reținut, sâmbătă seara, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău pentru distrugere, loviri și alte violențe, tulburarea liniștii publice și ultraj.

——————————————

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au deschis o anchetă după ce echipajul de poliţie chemat să intervină la un scandal izbucnit într-un bar a fost atacat în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, transmite Mediafax.

Scandalul a izbucnit între câţiva tineri într-un bar din satul Poieni, comuna Deleni, iar martorii au chemat poliţia, pentru a aplana conflictul. Când au ajuns cei doi poliţişti de la postul din Deleni, scandalul a luat amploare, iar tinerii au încercat să atace echipajul poliţiei şi au distrus maşina acestora.

Deocamdată se fac cercetari într-un dosar de distrugere, loviri şi alte violente, tulburarea liniştii şi ordinii publice. Procurorul de caz urmează să decidă dacă se vor efectua cercetări şi pentru ultraj.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
00:04:58

În fața înaintării Rusiei, soldații ucraineni sapă pe frontul de est

Aproape de orașul estic Avdiivka, capturat recent de Rusia după o luptă aprigă de luni de zile, un regiment de sapatori ucraineni se apucă...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
Ultima oră
Pe aceeași temă