12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSocialCrima de la metrou: Magdalena Şerban a spus că regretă faptele şi...

Crima de la metrou: Magdalena Şerban a spus că regretă faptele şi a acceptat expertiza pshiatrică

Femeia a fost dusă vineri la Parchetul Tribunalului Bucureşti, fiind asistată de un avocat din oficiu, care spune că Magdalena Şerban a acceptat expertiza psihiatrică, în urma căreia se va stabili dacă a avut sau nu discernământ la momentul comiterii faptelor.

“S-a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza că ar fi sau nu ar fi în avantajul său. Da, regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs”, a spus avocata Magdalenei Şerban.

După ce i s-a adus la cunoştinţă de către procurori efectuarea acestei expertize, Magdalena Şerban a fost dusă la Spitalul Penitenciar Jilava. Ea a fost transferată la acestă unitate, din Arestul Central, joi.

Femeia este cercetată pentru omor şi tentativă de omor şi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind principalul suspect în cazul crimei şi tentativei de omor petrecute la staţiile de metrou Dristor şi Costin Georgian.

Marti seară, Magdalena Şerban a împins o tânără pe liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe sine, în timp ce încerca să se prindă de marginea peronului, agresoarea a lovit-o în cap cu piciorul. Imediat, tânăra a fost lovită de trenul care intra în staţie şi a murit. Ea avea 25 de ani. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără pe linia de metrou în staţia Costin Georgian. Tânăra a reuşit să scape după ce s-a luptat cu femeia.

Cele mai citite

Hidroelectrica și Masdar semnează pentru extinderea scopului acordului de colaborare

O delegație a Hidroelectrica, condusă de Karoly Borbely, președinte al directoratului societății, participă la vizita de lucru în Emiratele Arabe Unite, care are loc...

GALERIE FOTO. Mikayla s-a autoproclamat „comoara națională a Canadei”

Cea mai sexy jucătoare de hochei pe gheață din lume, Mikayla Demaiter, și-a captivat cei 3,2 milioane de urmăritori de pe Instagram cu cea...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă