22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSocialCopiii biologici ai lui Johnny Hallyday: Dezmoşteniţi

Copiii biologici ai lui Johnny Hallyday: Dezmoşteniţi

Laura Smet le-a cerut avocaţilor săi să iniţieze toate procedurile pentru a contesta în justiţie dispoziţiile din testament, document redactat în virtutea legislaţiei din California, stat american unde starul locuia o parte din an împreună cu soţia sa, Laeticia, şi cu cele două fiice minore adoptate ale lor, Joy şi Jade, a transmis AFP.

David Hallyday, fratele vitreg al Laurei Smet, s-a alăturat şi el demersurilor actriţei, potrivit propriului avocat, Jean Veil.

“Laura Smet a descoperit cu stupefacţie şi durere testamentul tatălui său, Johnny Hallyday, potrivit căruia bunurile şi drepturile asupra creaţiilor artistului sunt transmise exclusiv soţiei sale, Laeticia, potrivit legilor californiene”, au indicat într-un comunicat avocaţii fiicei lui Johnny Hallyday.
Potrivit avocaţilor, dispoziţiile din testament contravin legilor franceze.

Testamentul mai prevede că, în cazul decesului soţiei, moştenitoare exclusive sunt, în mod egal, fiicele cuplului, Jade şi Joy.

Contestând acest testament, Laura Smet a încredinţat avocaţilor săi “misiunea de a apăra interesele sale şi de a iniţia toate acţiunile care să permită conservarea creaţiilor tatălui său”, potrivit aceluiaşi comunicat.

Cântăreţul Johnny Hallyday a murit la vârsta de 74 de ani, din cauza unui cancer pulmonar, pe 6 decembrie 2017.

În afară de Laeticia, cu care era căsătorit din 1996 şi cu care avea două fiice adoptive, Johnny Hallyday a mai fost căsătorit cu Élisabeth Étienne, în perioada 1981 – 1982, şi cu Adeline Blondieau, în perioada 1990 – 1992 şi 1994 – 1995. Cântăreţul a mai avut o fiică, actriţa Laura Smet, cu actriţa Nathalie Baye, şi un fiu, David – devenit cântăreţ, compozitor şi pilot de automobile -, cu cântăreaţa şi actriţa franceză Sylvie Vartan, care a fost prima soţie a rockerului.

Johnny Hallyday, al cărui nume real era Jean-Philippe Smet, este cel mai cunoscut cântăreţ de rock francez, cu peste 110 milioane de albume vândute pe parcursul unei cariere de peste 50 de ani. Specialiştii consideră că Johnny Hallyday este cântăreţul care a popularizat stilul rock în Franţa.

Cele mai citite

Spania a câștigat organizarea Campionatului Mondial de handbal feminin din 2029

Consiliul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF) a desemnat Spania drept gazda Campionatului Mondial de handbal feminin din 2029. Alegerea candidaturii spaniole a fost singura opţiune...

Șoc în România. Un primar a fost găsit spânzurat!

O tragedie a lovit comunitatea din comuna Vințu de Jos! Primarul Petru Ioan Barbu a fost găsit spânzurat într-o anexă a propriei sale locuințe....

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...
Ultima oră
Pe aceeași temă