13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialCFR Călători: Surpize pentru îndrăgostiţi

CFR Călători: Surpize pentru îndrăgostiţi

Oferta se numeşte “Plimbaţi-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi !’ şi este valabilă pentru perioada 14 şi 24 februarie. Reducerea este de 50% din tariful biletului întreg şi se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeaşi rută şi în aceeaşi zi.

Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, este valabilă la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător, a precizat operatorul feroviar.

“Aşadar, cuplurile sunt aşteptate în zilele de 14 şi 24 februarie să-şi declare public iubirea la megafonul din Gara de Nord Bucureşti şi să călătorească în doi, cu un singur bilet. Cei hotărâţi pot face chiar şi cereri în căsătorie. Mesajele/declaraţiile în direct vor fi reunite într-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Călători”, se mai arată în comunicat.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă