10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialBărbat urmărit internaţional de autorităţile franceze pentru proxenetism, prins la Constanța

Bărbat urmărit internaţional de autorităţile franceze pentru proxenetism, prins la Constanța

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile franceze.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, pe data de 18 septembrie,  poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au depistat un bărbat de 28 de ani, din Năvodari, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile franceze. El a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de constituirea unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălarea banilor, fapte comise pe teritoriul Franţei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa.

El va fi prezentat joi, Curţii de Apel Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea predării către autorităţile franceze, transmite News.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...
Ultima oră
Pe aceeași temă