13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSocialAccident rutier în județul Gorj. Cinci oameni sunt grav răniți

Accident rutier în județul Gorj. Cinci oameni sunt grav răniți

Automobilul a intrat, luni dimineaţă, într-un cap de pod, pe E 79, în localitatea Drăguţeşti din judeţul Gorj. Patru victime au fost duse la spital, iar una este resuscitată la locul accidentului.

Potrivit ISU Gorj, accidentul s-a produs pe E 79, în dreptul localităţii Drăguţeşti.

”La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cardul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi 4 echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului unui autoturism cu un cap de pod au rezultat 5 victime, dintre care 3 victime încarcerate”, arată ISU Gorj.

Victimele au fost descarcerate şi au primit ajutor medical, iar apoi patru dintre acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Târgu-Jiu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Facturi mai mici la gaze și electricitatea de la 1 aprilie. Ministrul energiei anunță noi scheme de plafonare

Ministerul Energiei se pregăteşte săptămâna aceasta de o optimizare a schemei de compensare/plafonare prin care facturile la energie şi gaze s-ar mai putea ieftini,...

Coliban, tun la final de mandat. Primăria Brașov, disperată să dea peste un mil. euro pe un imobil în litigiu

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grăbește să încheie o afacere imobiliară profitabilă pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale căror firme...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă