12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSănătateSezonul răcelilor și cum ameliorează siropurile naturale simptome precum tusea

Sezonul răcelilor și cum ameliorează siropurile naturale simptome precum tusea

Virozele sunt deosebit de frecvente în această perioadă și unele virusuri nu iartă pe nimeni. Iarna este anotimpul în care de la cel mai mare la cel mai mic, fiecare este supus riscului de a avea probleme de acest fel, mai ales cei cu un sistem imunitar slăbit.

Virozele şi gripele se datorează schimbărilor de temperatură destul de bruște, iar o haină mai subțire purtată dimineața sau seara afară poate fi suficient pentru a contracta o afecțiune la nivelul sistemului respirator.

 

Siropuri naturale, de ajutor în tratarea tusei

Simptomele cu care se poate confrunta fiecare în parte în caz de răceală pot fi variabile. Vizează gâtul și nasul și pot fi reprezentate de strănut, nas înfundat, tuse, dureri de cap, secreții nazale, gât iritat etc. Dacă de eliminarea microbului din organism se ocupă medicamentul prescris de medic, necesar atunci când răceala nu dă semne să plece, simptomele care creează disconfort de tipul tusei – seci sau productive, respectiv a gâtului iritat- pot fi eficient ameliorate apeland la produse naturiste, precum siropurile. Preferințele pentru produsele naturiste care încurajează ameliorarea unor astfel de simptome sunt tot mai accentuate. Există o conștientizare tot mai acerbă a efectelor pe care acestea le au asupra organismului, a ajutorului pe care ingredientele naturale ce le conțin îl pot aduce acestuia în ideea de a se reface mai eficient.

Un reper pentru cei care preferă astfel de siropuri cu conținut natural, eficiente în ameliorarea tusei și a gâtului iritat, dar nu numai, este Manicos. În cadrul magazinului online, cei interesați vor descoperi o gamă variată de siropuri naturale dintre care pot alege în funcție de simptomele resimtite.

Există și un sirop special conceput pentru tuse, pe bază de extracte hidroglicerice din plante si miere, cu o acțiune fiziologică specifică: de a susține funcționarea normală a sistemului respirator și de calmare a tusei – fie uscată, fie productivă. Un astfel de sirop, administrat potrivit recomandărilor de produs regăsite pe Manicos.ro, va ajuta la fluidificarea secrețiilor bronșice, acolo unde e cazul, favorizând astfel eliminarea mai eficientă a acestora. Își aduce aportul în acest sens și conținutul de pătlagină al siropului, plantă recunoscută pentru proprietățile sale calmante si antitusive.

Pentru că este eficientă și nu prezintă risc la administrare, poate fi ingredient parte din siropul administrat copiilor, având un important efect asupra tusei iritative cronice, printre altele. Cei interesați pot avea în vedere și siropul cu pătlagină și miere, disponibil în același magazin online. Poate fi luat și în timpul sarcinii sau alăptării, fără a reprezenta un risc, insa este bine sa cerem si acceptul medicului.

În cazul acestui tip de siropuri se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare, pentru a omogeniza lichidul. Bineînțeles, atunci când simptomele persistă și devin mai accentuate chiar dacă un astfel de produs a fost administrat, e necesară consultarea unui medic, pentru a stabili cauza.

Pentru că nu oricine poate lua sirop de fructe sau alte siropuri naturale cu conținut de zahăr, Manicos propune atât pentru tuse, cât și pentru disconfortul de orice fel resimțit la nivelul sistemului respirator diverse variante de sirop fara zahar. Pentru a conferi organismului un boost revitalizant, un sirop de afine fara zahar poate fi luat conform cu recomandările de administrare ca tonic. Desigur că acțiunea fiziologică a siropului va fi mult mai extinsă: este bun diuretic, mineralizant, stimulator al acuității vizuale, antioxidant și o sursă bogată de săruri minerale, vitamine și antocianozide.

Astfel de siropuri pot fi consumate și după dispariția răcelilor, moderat, diluate cu apa plată spre exemplu, ca băuturi răcoritoare. Atât în cazul în care vor fi administrate copiilor, cât și adulților, Manicos recomandă respectarea dozelor recomandate.

Iată că disconfortul și senzația de durere în gât, respectiv tusea nu mai trebuie suportate când sunt atât de supărătoare pentru că un sirop natural poate ameliora astfel de simptome neplăcute. Sortimentele de siropuri disponibile pe Manicos.ro sunt eficiente, gustoase, savuroase si fac din tratarea lor o adevărată plăcere. Și cei mici le iubesc, iar acesta e un motiv de bucurie pentru părinți! Despre proprietățile, ingredientele și prețurile produselor pot afla cei interesați mai multe pe site-ul menționat.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă