13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSănătateGral Medical a înregistrat venituri de 120 milioane lei în primele 9...

Gral Medical a înregistrat venituri de 120 milioane lei în primele 9 luni din 2019

Cele mai mari investiții ale companiei, ce au însumat 6 milioane de Euro, s-au orientat către 2 spitale oncologice. Spitalul OncoFort Pitești a reușit rapid să devină etalon în Județul Argeș pe servicii oncologice de top (radioterapie, imagistică medicală și oncologie medicală), precum și Spitalul OncoFort Caloian din capitală ce și-a propus să devină deschizător de drumuri în medicina nucleară și în tratamentul cancerului de tiroidă (terapia cu iod radioactiv și scintigrafia).

“Vom încerca să ne menținem ritmul de creștere a investițiilor, dar în același timp cu rentabilizarea celor demarate deja. Este mult mai greu să aduci și să implementezi ceva nou pe piață serviciilor medicale, dar pe termen mediu și lung acest lucru va duce la o creștere durabilă a business-ului.“ Robert Șerban, acționar Gral Medical.

Compania Gral Medical a investit 6 milioane de Euro în 2 spitale oncologice. Spitalul OncoFort Pitești a reușit în scurt timp să câștige încrederea pacienților și a cadrelor medicale din aproape 4 județe arondate Județului Argeș. Cel de-al doilea spital oncologic din capitală, Spitalul OncoFort Caloian, are o capacitate de 10 paturi și s-a specializat pe tratamentul cancerului de tiroidă. Începând cu trimestrul 4 din 2019 rețeaua de laboratoare Gral Medical a mai crescut cu un laborator în capitală ajungând la o rețea de 15 laboratoare.

“Estimăm că în următoarele 6 luni Spitalul OncoFort Caloian va avea un grad de ocupare de peste 80% având în vedere că primii pacienți au fost internați de abia la sfârșitul lunii octombrie 2019” Robert Șerban, acționar Gral Medical.

Cele mai mari creșteri din 2019 au fost înregistrate pe segmentul oncologic cu o creștere de 16% și divizia de laboratorare (împreună cu imagistică medicală) ce a reușit să devanseze anul anterior cu 14%. Pentru prima dată rețeaua de centre medicale din provincie, aflate sub brandul OncoFort, au înregistrat creșteri de aproximativ 25% peste estimările inițiale. Pentru anul 2019 compania și-a corectat proiecțiile financiare și estimează venituri apropiate de pragul de 35 milioane de Euro.

 

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic, al analizelor de laborator din capitală și al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical şi Medical Center Gral.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă