Traian Băsescu: Guvernul va fi PSD-ALDE. Prima lege pe care aş depune-o este legată de anularea taxei pentru actele de cetăţenie pentru cetăţenii Republicii Moldova

de Iulia Iancu , 19 decembrie 2016 - stire actualizata la ora 19:41, 19 decembrie 2016
Traian Băsescu: Guvernul va fi PSD-ALDE. Prima lege pe care aş depune-o este legată de anularea taxei pentru actele de cetăţenie pentru cetăţenii Republicii Moldova

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, s-a prezentat, luni după-amiază, la Senat pentru a face formalităţile de preluare a mandatului de senator, el glumind în stilu-i caracteristic cu jurnaliştii cărora le-a reproşat că îl tratează cu maliţiozitate încă din prima sa zi de mandat, informează News.ro. Băsescu a declarat că, fără dubii, Guvernul va fi PSD-ALDE.

Traian Băsescu a fost întâmpinat de jurnaliştii, care l-au întrebat cum este prima zi la Senat.

”Cu răceală, încă nu mi-a trecut răceala. Maliţioasă din prima mea zi de Senat. N-aş putea spune că viaţa parlamentară era la fel de monotonă ca cea din ziua de azi. Îmi aduc aminte în cele două legislaturi, cât am fost în Camera Deputaţilor, se dezbăteau legile pe articole în plen şi erau dispute, dezbateri pe fiecare articol. Acum, înţeleg că e o zi în care nici nu ştiu ce votează, dar votează. Cu certitudine cred că legile ar trebui dezbătute în plen, şi nu într-o comisie şi să vii să votezi fără să ştii ce ai votat ”, a afirmat liderul PMP.

Fostul şef de stat a afirmat că s-a gândit şi la prima iniţiativă legislativă a sa, pentru eliminarea taxei pe care cetăţenii Republicii Moldova o plătesc dacă vor să obţină cetăţenia română.

”Prima lege pe care aş depune-o este legea legată de anularea taxei pentru actele de cetăţenie pentru cetăţenii Republicii Moldova care cer cetăţenia română. Este inadmisibil să aibă o taxă de 550 de euro un amărât din Republica Moldova”, a spsus Băsescu şi, totodată, a exclus varianta de a fi lider de grup al PMP.

Comentarii

 • ARE MARE DREPTATE - SA CERI 550€ PT CETATENIA ROMANA CARE DUPA NATIUNE O AU DEJA !

  09 ianuarie 2017 11:48

  Basescu are mare dreptate ! patria sa ceara bani pentru tragerea de suflet a moldovenilor spre romanitatea lor - este un scandal romanesc!

  raspunde comentariului
 • gima

  02 ianuarie 2017 10:08

  Las-o mai moale cu iubirea pt.basarabeni.Nu uita cu cata ura si strambe te-ai opus construirii conductei de gaz metan dela Iasi la Chisinau.

  raspunde comentariului
 • e previzibil

  19 decembrie 2016 19:48

  minti parsivule, intai ai taia pensiile si salariile

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design