Nepotism jenant în PSD. A ajuns parlamentar fără să aibă niciun merit, fără studii și fără vreo carieră profesională. Are o singură calitate: este nepoata primarului Florentin Pandele. Este acum deputat de Ilfov

de Otilia Vulpescu , 15 decembrie 2016 - stire actualizata la ora 13:26, 14 decembrie 2016

Partidul Social Democrat a câştigat alegerile parlamentare, obținând peste 45% din voturile românilor, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat, a anunțat, marți dimineața, Biroul Electoral Central. Cea mai tânără social-democrată care a reuşit să intre în Parlament este Alexandra Corina Bogaciu, în vârstă de 27 de ani.

Deşi la examenul de Bacalaureat, Alexandra Corina Bogaciu a obţinut media 7,68, având nota 5.35 la disciplina Limba şi Literatura Română, proba scrisă, tânăra a ocupat prima poziţie pe listele PSD Ilfov, câştigând un fotoliu de deputat.

Politiciana originară din localitatea Voluntari, absolventă de studii medii și a fost recomandată de colegii din PSD ca fiind director de Markenting la o companie din România, fiind o candidată care are ambiţia de a schimba viaţa politică. În realitate, tânăra socia-democrată a lucrat pe postul de operator calculator la firma tatălui său, Ion Bogaciu, specializată în copertine şi materiale textile, conform stirilekanald.ro. Ioan Bogaciu este vărul lui Florentin Pandele, primarul localităţii şi soţul edilului general al Capitalei, Gabriela Firea. În mediul online, Corina Bogaciu este recomandată de fotografii provocatoare, care, ulterior au fost şterse.

Corina a reuşit, în 2010 să-şi cumpere o locuinţă de 244 mp în Voluntari, unde este proprietar exclusiv. Conform declaraţiei de avere, ea a încasat de la firma tatălui său, în 2015, suma de 6.227 lei, ceea ce înseamnă un venit de 518 lei pe lună.

Ion Bogaciu, tatăl Alexandrei, este vărul lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul edilului de la București, Gabriela Firea. Bogaciu este și nașul de botez al lui Pandele, care s-ar fi creștinat ortodox în urmă cu 15 ani. El a fost viceprimarul Voluntariului, iar în prezent este consilierul aceleiași localități, adaugă sursa citată.

Comentarii

 • Negru Vasilica

  17 decembrie 2016 14:35

  Bani repede acasă! Ofertă specială!Începi repede și ușor!Îți oferim seriozitate! Cea mai mare provocare!Aici este cea mai mare oportunitate!Profita si tu acum!Nu ai nimic de pierdut!Nu ai nicio obligație!Tu îți alegi viitorul! Cere acum detalii la adresa de emailvasilica.negruyahoo.com

  raspunde comentariului
 • In politica nu ajung si nu sant promovati niciodata oameni competenti si cinstiti ! Doar hoti si parasute ! Asa afost si sa vafi in veci !ecinstiti

  17 decembrie 2016 8:40
 • amuzatu

  16 decembrie 2016 16:16

  pai si sa fii fiu, fiica, nepot, nepoata, ginere, nora, fin, nas etc. nu este o calitate? E cea mai importanta calitate in Rrrromanik! Unde va trezitii?

  raspunde comentariului
 • Iulika

  15 decembrie 2016 19:39

  Pei problema este ca mai mult hotii si prostii sint reprezentati in Parlament! Penalii sint la putere in Romania! Chiar nu le pasa celor care stau in case in ziua votului sa le dea o palma si sa mai scape de analfabetii astia care au nenorocit si fura tara in continuare!

  raspunde comentariului
 • curioss

  15 decembrie 2016 18:05

  Pai ce , prostii si hotii nu trebuie sa aiba si ei reprezentanti in Parlament ?

  raspunde comentariului
 • gg

  15 decembrie 2016 16:01
 • bercea

  15 decembrie 2016 15:45

  LA ASA pandele,asa vocabular. ai macar 4 clase?

  raspunde comentariului
 • unul

  15 decembrie 2016 14:06

  Ce altceva puteti astepta de la PSD , asta-i un partid de prosti pentru prosti

  raspunde comentariului
 • Jan

  15 decembrie 2016 10:55

  Caprita asta a prezentat o diploma de licenta de la privata care la "intelectualizat" si pe Oreste, cel ce presteaza aproape zilnic la "hoandrele de raresi cu gusa". Marea majoritate a licentiatilor bugetari si-au cumparat diplomele "la oferta" de la tot felul de "private", unele "ecologice" si pot fi numiti generic "spiruhareti". Acum, daca va fi iar ministru tov. Abramburica Andronescu ii va face pe toti doctori, sa le mai creasca salariul cu inca 15 procente. Va face scoli doctorale si pe langa puscarii, ca si acolo se studiaza serios, din moment ce "cursantii" publica sute de carti anual.

  raspunde comentariului
 • Gh.Stoian

  15 decembrie 2016 10:22

  Stimata Doamna ! Dar lacatusul-mecanic Zgonea,ce "merite" avea ? Nu vedeti ca idiotii voteaza, cu ochii inchisi, tot ce-i pe lista psd, care le promite marea cu sarea, rauri de lapte si miere ? Au vot idiotii, ponoasele a le tragem cu totii !

  raspunde comentariului
 • Periscop

  15 decembrie 2016 7:47

  Să continuăm "arborele genealogic PSD" ? .... care se înrudete, prin aliană, ci primăria Mun. Bucureti, Gabriela Furea, văduvă Vrânceanu, recăsătorită Pandele, naa de botez a primarului sector 3, Boby Negoiță al cărui frate are în posesie RIN Hotel i echipa Dinamo Buc. i.....Hau s-o lăsăm baltă ! Așa-i la noi " numai după merite i calităi".

  raspunde comentariului
 • un roman

  15 decembrie 2016 1:18

  notele ca notele, dar cu IQ, , cu cunostintele, cum o sta , nu pre bine cred, alta generatia ifonilor cu smartul dupa ei.

  raspunde comentariului
 • mirela

  15 decembrie 2016 0:52

  Ce parere ai Firule de praf ?! Tu, care esti un om inteligent - si ai dovedit ca stii sa faci analize politice externe destul de bune si ca ai cunostinte vaste de istorie si alte discipline - din dezamagirea cumplita - si justificata , n-am ce zice - fatza de PNL, ai votat din razbunare, dupa cum ai marturisit, cu acest partid, care, iata, te va reprezenta pe tine in Parlament cu ajutorul acestei fapturi care nu se ridica nici la degetul tau mic ! Caci, sunt absolut sigur ca tu ai avut note mari la bac, si o spun cu seriozitate asta ! Dar ea, pSd-ista ta, iaca, a luat 5 si ceva la romana la Bac ! Ei, te simti bine, Firule de praf ca ai votat cu ei ?! ...E...reprezentativa pentru partidul tau - mai nou - preferat ?! Cam...ce fel de legi va initia aceasta faptura ...extraterestra ...daca nici sa desparta bine cuvintele nu stie si ioc cultura a limbii si literaturii si traditiei nationale N-ARE ?! Ei, ei . Firuel de praf, mai bine te razbunai nevotand cu nimeni -daca tot zici ca nici USR nu ti-a placut - ! Am senzatia ca pana si Udrea a luat note mai mari la Bac !

  raspunde comentariului
 • Victor

  14 decembrie 2016 22:50

  Sunteti rautaciosi! Fata a studiat enorm la liceu! este tanara, are capul limpede si va duce Romania pe cele mai inalte culmi!

  raspunde comentariului