Liviu Dragnea: O să ne vedem și cu colegii de la UDMR să discutăm eventualitatea, posibilitatea și oportunitatea realizării unui protocol de colaborare și susținere parlamentară

de Iulia Iancu , 19 decembrie 2016 - stire actualizata la ora 17:02, 19 decembrie 2016
Liviu Dragnea: O să ne vedem și cu colegii de la UDMR să discutăm eventualitatea, posibilitatea și oportunitatea realizării unui protocol de colaborare și susținere parlamentară

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, în urma semnării protocolului cu ALDE că, "într-un timp rezonabil", va purta discuții și cu reprezentanții UDMR, neexcluzând posibilitatea realizării unui protocol de colaborare și susținere parlamentară.

"Într-un timp rezonabil o să ne vedem și cu colegii de la UDMR să discutăm eventualitatea, posibilitatea și oportunitatea realizării unui protocol de colaborare și susținere parlamentară. Nu am stabilit unde, dar în momentul în care este finalizat, dacă se finalizează, o să vă informăm", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

PSD și ALDE au semnat luni un protocol conform căruia vor alcătui un program comun de guvernare și au un candidat unic pentru funcția de premier.


Citeşte şi: PSD şi ALDE au semnat protocolul de guvernare. Cele două partide merg împreună la consultările propuse de preşedintele Klaus Iohannis

Partidul Social Democrat și ALDE au semnat, luni, la Palatul Parlamentului, un protocol de guvernare. Documentul a fost semnat de președintele PSD, Liviu Dragnea, și de liderii ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin.

Documentul semnat, luni, reprezintă Coaliţia de Guvernare pentru Dezvoltare şi Democraţie, protocolul prevăzând susţinerea unui prim-ministru comun al unui guvern în care reprezentarea partidelor să se facă proporţional şi constituirea unei majorităţi parlamentare. Astfel, cele două formaţiuni politice vor propune un candidat unic pentru funcţia de premier şi un guvern de coaliţie.


 

Comentarii

  • gogu

    19 decembrie 2016 17:19

    Nicio schimbare in comportamentul infractorilor. Au nevoie de suportul UDMR-ului si vor face concesii in defavoarea romanilor.

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design