Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorica Dăncilă: România este o destinaţie de afaceri "atractivă"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că România este o destinaţie de afaceri "atractivă".

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

19.09.2019 - 12:17

Potrivit Vioricăi Dăncilă, investiţiile străine directe au înregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani.

"Veştile din economie sunt foarte bune. În primele şapte luni ale anului, investiţiile străine directe au înregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani şi o creştere cu 22,3% faţă de perioada similară a anului trecut. De asemenea, România este pe locul trei în ierarhia ţărilor cu cele mai mari 500 de companii din Europa centrală şi de est. Aceste date ne arată că economia României este pe un trend ascendent, care trebuie susţinut şi încurajat de Guvern, iar diplomaţia economică are aici un rol foarte important. România este o destinaţie de afaceri atractivă, oferă oportunităţi de investiţii şi forţă de muncă bine pregătită", a afirmat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern, potrivit Agerpres. 

De asemenea, premierul a adăugat că acesta a fost "un punct relevant" al discuţiilor pe care le-a purtat miercuri cu omologul său polonez.

"Semnarea documentelor bilaterale în domenii precum infrastructura, transporturile, energia, comunicaţiile şi digitalizarea, antreprenoriatul, gestionarea fondurilor europene reprezintă încă un fundament solid al dezvoltării relaţiilor noastre economice. Vom continua reuniunile în acest format pentru a pune în practică proiecte comune cu beneficii mari pentru cetăţenii ţărilor noastre", a menţionat premierul Viorica Dăncilă. 

Comentarii

loading...