6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăVIDEO Iohannis la Adunarea regională a organizaţiilor PNL Bucureşti-Ilfov

VIDEO Iohannis la Adunarea regională a organizaţiilor PNL Bucureşti-Ilfov

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri seară, la Romexpo, că reconstrucția României începe de joi, după ce Guvernul „eșuat” Dăncilă va fi trimis acasă, prin moțiune de cenzură.

„Sunteți mulți și sunteți hotărâți. Vom câștiga împreună! Vă mulțumesc mult pentru această priomire entuziasmantă și țin să vă salut, bună seara! Bună seara, dragii mei liberali! Împreună vom câștiga, dar pentru asta, dragii mei, este nevoie de multă implicare și de multă luptă. Voi, aici, în București și în Ilfov, ați început foarte bine! Ați strâns atâtea semnături în București și în Ilfov cât alții care se dau mari au strâns în toată țara! Felicitări!

Îmi pare foarte bine că am ajuns, astăzi, în fața voastră, împreună cu practic toată conducerea PNL, în frunte cu dragul nostru Ludovic. Păi se poate? Trebuie!
Dragii mei, voi, care sunteți aici, în sală, reprezentați, dacă pot să mă exprim așa, cele mai puternice și cele mai vizibile organizații. Suntem în Capitală, deci astăzi, Marian, dacă vrei, spun, sunt un muntean sau un ilfovean sau un bucureștean, dar sunt împreună cu voi.

Am început bine. Nu numai cu semnăturile. Am început foarte bine din mai, din luna mai, când, împreună, voi și cu mine am câștigat foarte mult. Faptul că PNL a câștigat alegerile europarlamentare este, dragii mei, senzațional! Faptul că am câștigat și referendumul pentru Justiție este, cu siguranță, notabil. Toate aceste lucruri au fost posibile, fiindcă voi și cu mine ne-am implicat. Nu că ar fi crezut mulți că vom câștiga. A fost Ludovic și cu mine, și cu încă doi, trei. Felicitări!

A fost doar începutul. Ne pregătim pentru alegerile prezidențiale și, dacă citesc bine entuziasmul vostru, șansele noastre sunt mari. După care, terbuie să mai câștigăm localele și parlamentarelele și atunci putem împreună să începem să punem România pe picioare. Atunci începe reconstrucția României. Foarte mulți se întreabă când începem. Începem prima fază mâine, după ce cade Guvernul Dăncilă

Vreau să fiu foarte clar, ca să nu încapă îndoială și să nu capete glas cârcotașii – e plin de ei peste tot, și acolo, și acolo. Eu îmi doresc foarte mult ca moțiunea de mâine, din Parlament, să fie încununată de succes. Acest guvern eșuat, acest guvern în derută trebuie să plece acasă, iar voi sunteți cei în jurul cărora se va construi un guvern care asigură o tranziție serioasă, ordonată, până la alegerile parlamentare!”, a declarat Klaus Iohannis, la Romexpo.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă