10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăAldineEroul de la Londra s-a întors acasă. Florin Morariu face terapie şi...

Eroul de la Londra s-a întors acasă. Florin Morariu face terapie şi încearcă să îşi revină din şoc

Florin Morariu, brutarul român celebru după intervenţia în atentatul de luna trecută de la Londra s-a întors acasă. E încă marcat de moment şi face terapie psihologică.

Acasă, la Iaşi, încearcă să se liniştească şi să se hotărască ce va face pe mai departe. Este însă dezamăgit de felul în care l-au tratat autorităţile române şi britanice.

Imaginile filmate de românul Florin Morariu în timpul atentatului de la Londra au făcut înconjurul lumii, iar pe brutarul anonim din Iaşi l-au transformat într-un adevărat erou.

Azi, la o lună şi jumătate, Florin Morariu s-a întors la Iaşi, acasă, dar momentele acelea înca îl urmăresc. Românul care a încercat să îi oprească pe terorişti şi a adăpostit trecătorii îngroziţi de atentate a devenit celebru peste noapte.

Celebritatea a venit însă la pachet cu frica şi dezamăgirea. Florin spune că a cerut protecţie, se temea că ar putea fi recunoscut de apropiaţii teroriştilor şi atacat.

Nici autorităţile române, nici cele britanice nu au răspuns după cum şi-ar fi dorit el. Acum, în linişte, la Iaşi şi-a regăsit familia şi prietenii. Florin Morariu nu e încă hotărât ce va face mai departe. E sigur însă ca atentatele de la Londra i-au marcat viaţa într-un fel special.

Cele mai citite

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...
Ultima oră
Pe aceeași temă