Eroul de la Londra s-a întors acasă. Florin Morariu face terapie şi încearcă să îşi revină din şoc

de Florin Budescu , 23 iulie 2017 - stire actualizata la ora 09:19, 23 iulie 2017
Eroul de la Londra s-a întors acasă. Florin Morariu face terapie şi încearcă să îşi revină din şoc

Florin Morariu, brutarul român celebru după intervenţia în atentatul de luna trecută de la Londra s-a întors acasă. E încă marcat de moment şi face terapie psihologică.

Acasă, la Iaşi, încearcă să se liniştească şi să se hotărască ce va face pe mai departe. Este însă dezamăgit de felul în care l-au tratat autorităţile române şi britanice.

Imaginile filmate de românul Florin Morariu în timpul atentatului de la Londra au făcut înconjurul lumii, iar pe brutarul anonim din Iaşi l-au transformat într-un adevărat erou.

Azi, la o lună şi jumătate, Florin Morariu s-a întors la Iaşi, acasă, dar momentele acelea înca îl urmăresc. Românul care a încercat să îi oprească pe terorişti şi a adăpostit trecătorii îngroziţi de atentate a devenit celebru peste noapte.

Celebritatea a venit însă la pachet cu frica şi dezamăgirea. Florin spune că a cerut protecţie, se temea că ar putea fi recunoscut de apropiaţii teroriştilor şi atacat.

Nici autorităţile române, nici cele britanice nu au răspuns după cum şi-ar fi dorit el. Acum, în linişte, la Iaşi şi-a regăsit familia şi prietenii. Florin Morariu nu e încă hotărât ce va face mai departe. E sigur însă ca atentatele de la Londra i-au marcat viaţa într-un fel special.

Comentarii

 • caro

  23 iulie 2017 21:43

  Cand vezi cu ochii tai un atentat,cand ti-a muri- un copil ,un prieten,...intelegi automat ca ceea cese intampla nu -i in ordine ,ca nu e acelasi lucru ca si cum ai avut un accident involuntar de circulatie...asa cum incearca unii sa deturneze adevarul. Europa este impotriva europenilor,liderii lor sunt imptriva propriilor cetateni.Se intampla atatea lucruri urate iar totul nu poate fi decat mai rau.

  raspunde comentariului
 • Vae victis

  23 iulie 2017 15:03

  Frica e pavăza eroilor nefericiți.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design