11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăPrima reacție a lui Dragnea la raportul DNA

Prima reacție a lui Dragnea la raportul DNA

“Nu e nicio surpriză. Nu știu dacă era cineva în țara asta care se aștepta să fie altfel. Este o procedură, nu am văzut nimic spectaculos în această procedură. Este un raport care a fost făcut destul de temeinic de ministrul Justiției”, a declarat Liviu Dragnea la Parlament.

Liviu Dragnea nu s-a arătat surprins de decizia CSM, care a avizat negativ cererea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.iderul PSD, Liviu Dragnea, consideră că nu se pune problema plecării lui Tudorel Toader din Guvern, în urma eşecului de ieri de la CSM.

”Dar de ce nu ar putea continua Tudorel Toader ca ministru al Justiţiei? Cine e sistemul, procurorii din CSM? Eu înţeleg că nu procurorii fac Guvernul. Dacă ei nu fac Guvernul, de ce nu ar rămâne (c.n. Tudorel Toader în funcţie)”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, reacţionează rapid la discursul preşedintelui Iohannis de la ceremonia de prezentare a raportului DNA. Dragnea afirmă că şeful statului greşeşte când vorbeşte despre “inculpaţi şi condamnaţi” care s-au unit împotriva DNA.

“Este o declarație falsă și dacă va continua așa va greși”, a declarat Dragnea. Întrebat dacă Iohannis riscă să suporte consecințe pentru acest tip de discurs, preşedintele PSD a răspuns: “Nu e nicio consecință. Greșește, atât.”

“Niște inculpați și condamnați penal, după ce au fost prinși de instituțiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat. Dar, așa cum spune un proverb românesc, minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă. Toate aceste acțiuni concertate în plan mediatic nu au șanse de reușită”, a declarat Klaus Iohannis la bilanţul DNA.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă