6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăPreşedintele PSD Braşov, despre votul din 26 mai: ,, O lecţie pentru...

Preşedintele PSD Braşov, despre votul din 26 mai: ,, O lecţie pentru manualele de campanie”

Senatorul PSD a spus că partidul său a obţinut la nivelul judeţului Braşov 43.000 de voturi, aproape de targetul stabilit înaintea alegerilor, informează Agerpres.

,,După efortul, munca, tot ceea ce am făcut în aceşti doi ani şi jumătate, nu ne-am fi aşteptat să ieşim pe locul 3 în judeţul Braşov, pentru că am făcut lucruri frumoase şi vă asigur că vom continua aceste lucruri, dar a fost o ieşire şi un vot dat contra nu membrilor de partid, ci ştiţi la cine mă refer, a fost o lecţie pentru manualele de campanie. Cu siguranţă, la Braşov urmează o analiză pentru fiecare localitate în parte. Vreau să ştiu punctul de vedere al fiecărui primar, coleg, preşedinte de organizaţie. În următoarea perioadă, va fi ceea ce am început acum doi ani şi, cu siguranţă, va fi în acelaşi ritm, o reconstrucţie a PSD. Am observat ce-şi doresc braşovenii, cetăţenii, o colaborare mult mai aproape de ei”, a declarat Dunca.

“Partidul este unit, nu trece printr-un moment fericit, dar avem capacitatea – şi PSD a avut întotdeauna capacitatea, de a rămâne uniţi în momentele grele”, a mai menţionat acesta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă