14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăPoliticăPartidul socialist contra Securității

Partidul socialist contra Securității

Prin încălcarea Constituției în favoarea Procuraturii, președintele Iohannis trimite România în brațele electoratului PSD-ALDE. Protestele #Rezistenților nu se identifică ideologic în niciun fel cu democrația sau nevoile României. #Rezistenții nu reprezintă nevoia românilor, ci sunt o formă de presiune finanțată, organizată și bine instruită de către forțele globaliste, dar și de rușii care își doresc destabilizarea României. 

Să luăm exemplu #Rezistenții USR finanțați de bancherul Matei Păun, un pro-rus asumat. Matei Păun este un personaj controversat. Păun este susținut în USR de Roxana Wring, apropiată de ONG-urile din rețeaua Soros. Matei Păun este co-fondator al unei companii în Belarus şi Comunitatea Statelor Independente ale Rusiei, împreună cu Vitali Buzdugan, un cetăţean belarus cu afaceri în România şi legături până la Aleksandr Lukaşenko, ultimul dictator comunist al Europei, şi cu acces la „cercul interior“ al mafioţilor lui Vladimir Putin, respectiv chiar la martorul lui de cununie, Viktor Khmarin.

România nu a arătat niciodată mai rău de la căderea lui Ceaușescu. Comunitatea românească din țări precum Germania, Anglia, Franța, Italia și Spania a ajuns la un număr-record, în Anglia fiind chiar pe locul doi ca mărime.

Populația României se micșorează pe zi ce trece, satele sunt din ce în ce mai depopulate, calitatea învățământului se deteriorează, de sănătate nici nu mai pomenim. În schimb, avem supraveghere în masă și procuratura finanțată și plătită cu bani publici grei. Serviciile secrete au uitat complet de siguranța țării și se bat în „câmpul tactic“ al justiției. 

Cam ăsta ar fi, pe scurt, dezastrul de sub președinția Iohannis, nici măcar promisiunea de a reforma sistemul de educație sau cel de sănătate nu a mai contat în fața „luptei anticorupție“.

De fapt, ce a adus și ce va lăsa în urma ei lupta anticorupție? 

Lupta anticorupție a adus câteva sute de locuri de muncă la societăți străine cu prețul pierderii a zeci de mii de angajați ai societăților autohtone, afaceriști români distruși sau întemnițați chiar cu prețul vieții, copiii și familiile lor ajunse dizidente în cel mai bun caz. 

Aproape că nici nu le poți numi investiții ale investitorilor străini, mulți români ridicând scârbiți din sprâncene la auzul acestor investiții. Dovadă că mulți au luat drumul străinătății. Iar cei rămași înghit în sec și se uită înfricoșați la „pietrele de mormânt“ pecetluite de protocoalele dintre Înaltele Curți, Procuratura sau Noua Securitate alcătuită din DNA & SRI. Tot cu stupoare, românii rămași în țara lor au aflat cum cei însărcinați cu siguranța țării au comandat „să nu se facă autostrăzi“. După cum ne relata în ianuarie 2017 însuși Sebastian Ghiță, unul dintre oamenii de la vârful Sistemului: el a acuzat „un cult al fricii printr-o avalanșă de dosare“ a Sistemului.

Totodată, fostul deputat a menționat că Florian Coldea l-a amenințat pe Victor Ponta că îl va aresta, împreună cu mai mulți angajați CNADNR, dacă fostul premier va continua construcția autostrăzii Comarnic–Brașov, întrucât „europenii vor să construiască autostrada Pitești-Sibiu pentru că pe acolo e definit culoarul european“, iar de restul banilor „trebuie cumpărat armament“. 

Președintele PSD anunță că nu renunță. Va putea Liviu Dragnea să înfrunte cu o mână de fier Sistemul? El însuși făcând parte, la un moment dat, din acesta.

Cu siguranță nu va putea dacă nu va lovi Sistemul acolo unde îl doare cel mai tare: îndreptarea fărădelegilor făcute de el, precum și transformarea acestuia într-un serviciu secret civil și pus sub control parlamentar, întocmai și la fel ca în toate țările Mari Puteri. Dar trebuie să o facă „ieri“, nu „azi“.

Nu este de-ajuns să anunți doar că, după a doua „execuție“ a Sistemului, vei reforma Justiția, ci trebuie să pui imediat în aplicare decizii internaționale care îți pot salva țara de la plata sutelor de milioane de euro, îndrepta ororile și crima comisă de Guvernul Ponta, dar și de a atrage sprijin de la oamenii nedreptățiți și nepătați care prin eforturi și forțe proprii au reușit să aducă în atenția marilor cancelarii, dar și a publicului internațional, pericolul în care se află România.

Un exemplu în acest sens este chiar Alexander Adamescu, fiul patronului „României libere“ decedat după rele tratamente în timpul detenției. Deși a câștigat de trei ori la Arbitrajul de la Washington, ultima dată chiar cu două săptămâni în urmă, decizia de retragere sau suspendare a mandatului său politic de arestare, în vederea judecării cu România pentru distrugerea de către Guvernul Ponta a societății Astra Asigurări, coaliția de guvernare PSD–ALDE se face că nu vede și nu aude, de frica DNA și a presiunii străzii. Desigur, fosta PNL și actuala parlamentară PSD Diana Tusa, alias Denisa Miron, „jurnalista“ depune din două în două săptămâni „note scrise“ în presă la „dictong“, venit de la Procuratura Noua Securitate.

Cât timp PSD nu va lua decizii curajoase împotriva Sistemului este imposibil să mai crezi că Liviu Dragnea va fi un Tony Blair de România

Tony Blair este cel care a militat pentru dezlipirea ștampilei socialiste a partidului său de stânga, lansând Noul Partid Laburist. Pe timpul lui, membrii partidului se prezentau drept Noii Laburiști. 

Tony Blair a susținut strategia militară a lui George W. Bush și a fost  singurul politician de stânga care a cucerit-o până și pe Doamna de Fier a Angliei – Margaret Thatcher, binecunoscută ca fiind politician dușman aprins al comuniștilor. 

Tony Blair este cel care a introdus actul „Drepturile Omului“, a militat pentru justiție socială și chiar a fost acuzat că îmbrățișează prea ușor capitalismul. Criticii lui spuneau că a transformat Partidul Laburist de stânga într-unul de centru.

Am făcut această trecere în revistă pentru că este interesant de observat că PSD-ul, sub Dragnea și împreună cu Tăriceanu, a luat un viraj către liberalism. 

Însuși Liviu Dragnea a ajuns în PSD după 7 ani petrecuți în PD; nu întâmplător tot mai mulți lideri de opinie de dreapta, cum ar fi Alina Mungiu-Pipidi sau Aurelian Pavelescu, partidul PNȚCD, precum și cotidiene de dreapta au început să preia și să promoveze reformele puse în dezbatere de către PSD.

Dar, sigur, faptul că noua coaliție virează către liberalism sau că este susținută timid de liderii de opinie de dreapta are și un motiv bine întemeiat.

Și anume, situația politică de dreapta dezastruoasă.  Foștii lideri cu greutate de dreapta au fost retrași prin dosare penale făcută de DNA, mai exact de Procuratura sau Securitatea Nouă (procurori + SRI), partidele de dreapta nou-înființate sunt sprijinite cu bani rusești și se comportă ca niște „organizații teroriste“: atacurile fizice, verbale, dar și psihice la care sunt supuși toți membrii și familiile coaliției de guvernare sunt tot mai vizibile.

Instigări la revoltă, transmiterea în spațiul public a adreselor politicienilor, șefi de servicii secrete prezenți în redacțiile anumitor ziare la diferite sindrofii nu fac decât să arate situația golănealo-securistică a unei țări care se dorește a fi întoarsă DE LA democrație și NU LA democrație.

Slăbiciunea Coaliției PSD-ALDE

Niciun participant al „Noi suntem statul“ nu a fost pedepsit sau demis, cu singura excepție a lui Florian Coldea: George Maior (ambasadorul României la Washington), Laura Kövesi (DNA), Luminița Palade (fost vicepreședinte CSM), Livia Stanciu (fost președinte ICCJ), Teodor Meleșcanu (fost șef SIE, acum ministru de Externe), Silviu Predoiu (adjunct SIE), Lucian Pahonțu (director SPP) și lista continuă în dezvăluirile jurnalistului și patronului de ziar Dan Andronic, toți aceștia conduc din umbră proiectul „Noi suntem statul“.

Căderea iminentă a Angelei Merkel și schimbarea politicii Germaniei, ieșirea Marii Britanii din UE și ascensiunea lui Donald Trump reprezintă un moment de mare importanță în istoria lumii, care, din păcate, găsește România într-un haos total și cu lideri slabi, sub papucul Securității. 

Prima șansă o are Noul PSD! Dar și președintele Iohannis poate rescrie istoria dacă ar ieși de sub teama de papucul Securității.   

Cele mai citite

“Cătălin Cîrstoiu trebuie să iasă în spațiul public și să explice toate aceste acuzații”, declară liderul PSD, Marcel Ciolacu

"Domnul Cătălin Cîrstoiu trebuie să iasă în spațiul public, în fața presei, și să explice toate aceste acuzații", a declarat liderul PSD, premierul Marcel...

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...

România vrea să fie partener cu Qatar și cu SUA pentru restabilirea păcii în Orientul Mijlociu

România vrea să fie partener cu SUA și cu statul Qatar pentru a obține restabilirea păcii în Orientul Mijlociu, a declarat premierul Marcel Ciolacu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă