10.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechVIDEO. Partidul lui Daniel Constantin, PRO România, s-a lansat, luni, sub sloganul...

VIDEO. Partidul lui Daniel Constantin, PRO România, s-a lansat, luni, sub sloganul #altfel

Daniel Constantin şi-a lansat, luni, noul partid, PRO România, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfășurat pe terasa unui hotel, în prezența a mai multor zeci de persoane, potrivit Agerpres.

"Sunteți alături de noi la un altfel de proiect politic, la o altfel de lansare și sunteți într-o altfel de locație. Vreau să vă spun înainte de toate pentru a înlătura orice speculație că atunci când am stabilit data de 29 mai nu mai lucram la Ministerul Mediului, deci nu mai aveam relația cu cei de la meteo ca să pot să stabilesc o zi așa frumoasă cum este cea de astăzi, așa că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că este alături de noi.

Ne-a ajutat ca astăzi să putem să facem o lansare deosebită a unui proiect politic care se vrea înainte de toate un proiect politic relaxat care să adune oamenii, care să încerce, așa cum am făcut și în această seară aici, să implice oamenii, să adune opinii de la oameni și să se asigure că tot ce vor oamenii se poate regăsi la un moment dat într-o anumită platformă", le-a spus celor prezenți Daniel Constantin, fost copreședinte ALDE, inițiatorul proiectului. 

El a subliniat faptul că partidul s-a născut "dintr-o emoție" și că are deja filiale în 35 de județe, precum și mai mulți parlamentari. 

"Acest proiect politic pe care îl lansăm, PRO România, nu este un proiect politic care a găsit cheia succesului, este un proiect politic care își propune de acum înainte să comunice mai mult, un proiect politic care își propune să lanseze o platformă care să implice oamenii nu numai înainte și în timpul campaniei electorale, ci și după ce un partid ajunge la guvernare, ceea ce nu se întâmplă", a anunțat Daniel Constantin. 

Printre cei prezenți la lansarea RRO România s-au mai numărat și europarlamentarul Laurențiu Rebega, fostul deputat PSD Mihai Sturzu, dar și Alexandru Cumpănașu. Evenimentul a fost filmat cu o dronă și transmis live pe facebook, după cum au anunțat organizatorii.

 

 

Cele mai citite

Top 5 electrocasnice care îți pot face viața mai ușoară

În societatea de azi, tehnologia a revoluționat cu adevărat felul în care oamenii lucrează și trăiesc, iar electrocasnicele moderne au devenit o parte integrantă...

VIDEO. Declarațiile lui Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Botoșani

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a declarat că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri bune în...

TVR difuzează o serie de programe dedicate JO PARIS 2024

Legendele, prezentul și viitorul olimpismului românesc se întâlnesc la TVR în seriile „#Învingătorii”, „#Eroii” și „#Speranțe”. Aceste emisiuni aduc în prim-plan poveștile de succes...
Ultima oră
Pe aceeași temă