VIDEO. Nicușor Dan: Dacă Dacian Cioloș venea în USR, în opinia publică ar fi devenit partidul lui

de Roxana Petre , 08 august 2017 - stire actualizata la ora 08:18, 09 august 2017
VIDEO. Nicușor Dan: Dacă Dacian Cioloș venea în USR, în opinia publică ar fi devenit partidul lui

 Fondatorul USR, Nicușor Dan, a afirmat, marți seara, în cadrul emisiunii „În fața ta” de pe postul Digi24, că venirea fostului premier al României, Dacian Cioloș, în formațiune, ar fi avut „și avantaje și dezavantaje”.

„În opinia mea, riscul e destul de redus, el există, dar e mic. Nu a existat niciodată un refuz. Au existat opinii, eu am avut una din ele, nu a existat o cerere a lui Cioloş de intrare în USR. Venirea lui Cioloş în USR ar fi avut şi avantaje şi dezavantaje. Avantaje de notorietate, dezavantaje - USR pierde din imaginea de partid construit de la firul ierbii, în momentul în care venea Cioloş, în opinia publică USR ar fi devenit partidul lui Cioloş, nu ar mai fi avut atributele astea de un partid care nu a fost la guvernare”, a spus Nicușor Dan.

Comentarii

 • Gerula

  09 august 2017 9:32

  Daca Ciolos era un personaj pozitiv nu ignora scrisori deschise referitoare la furtul pe fata al banului public si distrugerea ireversibila a mediuluihttpwww.romaniacurata.roscrisoare-deschisa-adresata-premierului-dacian-ciolos-pentru-stoparea-cheltuirii-a-peste-85-milioane-de-lei-din-fonduri-publice-pentru-distrugerea-abuziva-a-jiului

  raspunde comentariului
 • Alex

  09 august 2017 9:28

  Era infinit mai bine daca venea Ciolos și pleca dl. Nicușor. Păcat că nu mai avem Șoimii Patriei...i-ar fi venit mănușă.

  raspunde comentariului
 • gheorghe

  09 august 2017 5:25

  Vreți și voi o casa,o mașină, excursii, bani, afacerea proprie,timp liber pentru familie? Impreună putem reuși sa ne îndeplinim visele. Noi am ales!!! Alege si tu ceea ce vrei pentru tine și nu ceea ce vor alți. Detalii la adresa gheorghe_fmyahoo.ro

  raspunde comentariului
 • Boengiu Constantin

  09 august 2017 0:17

  Orgolii marunte... Pe ele se bazeaza victoriile PDSRPSD-ului din ultimii 27 de ani.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design