Victor Ponta îl atacă pe șeful PSD. Fostul premier: Când i-a zis lui Grindeanu că-l iubește, i-am spus: „Sorine, prgătește-te, că te dă afară!”

Fostul premier al României, deputatul Victor Ponta, l-a criticat pe șeful PSD, Liviu Dragnea, luni seara, într-o emisiune de pe postul Realitatea TV.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 07.08.2017 - 20:33

 Fostul premier al României, deputatul Victor Ponta, l-a criticat pe șeful PSD, Liviu Dragnea, luni seara, într-o emisiune de pe postul Realitatea TV.

„Atunci când ai niște oameni în Guvern care au alt centru de comandă, mai devreme sau mai târziu faci greșeli. Înțeleg că pe Mișa, de la Finanțe, chiar l-a lăudat. A zis aia cu pensiile. Când Dragnea a zis că <<Nu facem așa ceva>>, atunci am știut c-o s-o facă. Dragnea când vrea să facă ceva, se jură întâi că nu va face", a afirmat Victor Ponta.

Totodată, el a opinat că ministrul Finanțelor nu vorbește „de capul lui”, atunci când critică Pilonul II de pensii.

„Eu nu cred totuți că vorbește de capul lui", a mai spus deputatul.

Fostul premier al României a continuat afirmând că a știut că Sorin Grindeanu urma să plece de la conducerea Executivului încă din mometul în care Liviu Dragnea a afirmat ”că-l iubește”.

„Când i-a zis lui Grindeanu că-l iubește, i-am zis <<Sorine, prgătește-te, că te dă afară>>. E o modă telormăneană. Cumană. 90% din ce a povestit Dragnea... zicea că se fac în 2017. Nu s-au făcut. Acum cică se fac în ianuarie 2018. Să vedem. Una dintre ordonanțele de săptămâna tercută se referă la taxa de timbru. Nu se mai dau acum. Unele în 2018, 2019. Țeapă. Dragnea zice <<Lasă, că vă dau eu țepe, dar Tudose e băiat bun și le repară>>", a mai spus Victor Ponta. 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...