Victor Ponta îl atacă pe șeful PSD. Fostul premier: Când i-a zis lui Grindeanu că-l iubește, i-am spus: „Sorine, prgătește-te, că te dă afară!”

de Roxana Petre , 07 august 2017 - stire actualizata la ora 20:33, 07 august 2017
Victor Ponta îl atacă pe șeful PSD. Fostul premier: Când i-a zis lui Grindeanu că-l iubește, i-am spus: „Sorine, prgătește-te, că te dă afară!”

 Fostul premier al României, deputatul Victor Ponta, l-a criticat pe șeful PSD, Liviu Dragnea, luni seara, într-o emisiune de pe postul Realitatea TV.

„Atunci când ai niște oameni în Guvern care au alt centru de comandă, mai devreme sau mai târziu faci greșeli. Înțeleg că pe Mișa, de la Finanțe, chiar l-a lăudat. A zis aia cu pensiile. Când Dragnea a zis că <<Nu facem așa ceva>>, atunci am știut c-o s-o facă. Dragnea când vrea să facă ceva, se jură întâi că nu va face", a afirmat Victor Ponta.

Totodată, el a opinat că ministrul Finanțelor nu vorbește „de capul lui”, atunci când critică Pilonul II de pensii.

„Eu nu cred totuți că vorbește de capul lui", a mai spus deputatul.

Fostul premier al României a continuat afirmând că a știut că Sorin Grindeanu urma să plece de la conducerea Executivului încă din mometul în care Liviu Dragnea a afirmat ”că-l iubește”.

„Când i-a zis lui Grindeanu că-l iubește, i-am zis <<Sorine, prgătește-te, că te dă afară>>. E o modă telormăneană. Cumană. 90% din ce a povestit Dragnea... zicea că se fac în 2017. Nu s-au făcut. Acum cică se fac în ianuarie 2018. Să vedem. Una dintre ordonanțele de săptămâna tercută se referă la taxa de timbru. Nu se mai dau acum. Unele în 2018, 2019. Țeapă. Dragnea zice <<Lasă, că vă dau eu țepe, dar Tudose e băiat bun și le repară>>", a mai spus Victor Ponta. 

 

Comentarii

 • ghiocel trandafir poanta

  08 august 2017 10:01

  daca e asa cum le zici dottore de ce lai lasat pe grindeanu sa-l pupe in c.. si sa se faca de ras cu servitutea pe care a afisat-o fata de dragnea la investire? de fapt asa ai facut si cu geoana de data asta impreuna cu dragnea cand sa facut de tot r...... la pierderea alegerilor prezidentiale cand voi de fapt stiati acest lucru.

  raspunde comentariului
 • Vasile I

  08 august 2017 7:54

  Daca nimeresti cu el in celula, te face Dragnea!...

  raspunde comentariului
 • Vasile I

  08 august 2017 7:53

  Daca nimeresti cu el in celula, te face Dragnea!...

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design