11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechVicepreședinții PNL, surprinși de decizia lui Antonescu de a nu mai candida...

Vicepreședinții PNL, surprinși de decizia lui Antonescu de a nu mai candida la prezidenţiale

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai declară că decizia lui Crin Antonescu de a nu mai candida la prezidenţiale este "inexplicabilă”, relatează Mediafax.

"Decizia lui Crin Antonescu este inexplicabilă şi nu vreau să fac niciun comentariu înainte de a avea o discuţie cu el, lucru care se va întâmpla, luni, în Biroul Politic Naţional. Fiecare are filosofia propriei atitudini. Nu ştiu ce a generat atitudinea lui Crin Antonescu şi, pentru binele PNL, mă feresc să fac comentarii în buna tradiţie românească. PNL va avea un Congres care va lua decizii legate de candidatul la Preşedinţie şi de funcţia de preşedinte al partidului”, a spus Nicolai.

La rândul său, vicepreşedintele PNL senatorul Marius Nicoară a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că decizia lui Antonescu este "o surpriză” pentru el.

"Până nu cunoaştem, exact, resorturile acestei decizii, nu putem să o comentăm. Sunt alte resorturi, din ce am înţeles”, a subliniat Nicoară.

 Vicepreşedintele PNL a mai spus că  viitoarea construcţie de dreapta va merge va analiza sondajele de opinie pentru a alege un nou candidat la alegerile prezidențiale.

"Nu avem sondaje relevante, nu putem spune acum dacă unul e mai bun decât altul. Dacă s-a retras Antonescu, trebuie făcute alte măsurători, alte evaluări, alte strategii”, a mai spus Marius Nicoară.

Crin Antonescu a anunţat, sâmbătă, că nu va candida la Preşedinţia României şi că pune capăt şi interimatului pe care îl are la conducerea acestei formaţiuni politice. Antonescu a mai spus că nu va candida la alegerile prezidenţiale pentru a favoriza desemnarea urgentă a unui candidat care să fie mai uşor acceptat de forţele politice de dreapta sau chiar de presa de dreapta.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă