Vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea: Darius Vâlcov nu mai e membru PSD

de Iulia Iancu , 16 iunie 2017 - stire actualizata la ora 19:52, 16 iunie 2017
Vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea: Darius Vâlcov nu mai e membru PSD

Vicepreședintele PSD, Paul Stănescu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea, afirmând că fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, nu mai e membru al partidului, dar s-a numărat printre artizanii programului de guvernare, scrie Mediafax.

Paul Stănescu a afirmat, vineri, în conferinţă de presă că, deşi unii s-au supărat că Darius Vâlcov a fost cel care a citit evaluarea miniştrilor, în Comitetul Executiv Naţional de miercuri, fostul ministru al Finanţelor este încă un om liber, necondamnat definitiv de Justiţie, fiind şi unul dintre cei care au lucrat la programul de guvernare.

„Darius Vâlcov a fost unul dintre pionii principali în realizarea acestui program de guvernare. Nu numai el a fost acolo. Toată această echipă a fost condusă de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, din ea făcând parte o serie de oameni care se pricep, care sunt buni tehnicieni, mai ales pe domeniul economic. Supărarea a fost că Darius Vâlcov a prezentat în Comitetul Executiv evaluarea. Nu putem spune despre un om că este vinovat, să-l «omorâm» de la început, dacă n-a fost condamnat definitiv. Orice om trebuie să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie, până la capăt”, a afirmat Paul Stănescu.

Liderul PSD Olt asigură că Vâlcov nu mai este membru al partidului, fiind de părere că Dragnea nu era la curent cu această informaţie atunci când a susţinut contrariul.

„Eu discut cu Darius Vâlcov. Indiferent de ce i se va întâmpla, Darius Vâlcov a fost colegul nostru de partid. Nu mai este membru de partid. El şi-a dat demisia la Olt şi probabil că preşedintele Dragnea nu ştie, a greşit. Nu apare cu nicio adeziune la vreo altă organizaţie. Să fiţi siguri de lucrul acesta. Este un om care a muncit foarte mult, în toată această perioadă. S-a pus la dispoziţia partidului şi noi toţi îi mulţumim pentru ceea ce a făcut. Aproape toţi colegii mei spun acest lucru. Darius Vâlcov chiar a muncit la acest program de guvernare”, a mai spus Stănescu.

Liviu Dragnea a declarat, în şedinţa de joi, că Darius Vâlcov este membru PSD. „Darius Vâlcov este membru PSD. El a anunţat că vrea să se retragă, dar organizaţia Olt l-a păstrat”, a spus Dragnea. Întrebat dacă este posibil ca Vâlcov să facă parte din noul Guvern PSD, Dragnea a reiterat că acesta a declarat şi anterior că nu ia în calcul ocuparea unei funcţii în 

Comentarii

  • escobar

    21 iunie 2017 10:04

    ce "prezumtie de nevinovatie" cand VALCOV a vrut "SA RECUNOASCA TOT" ,sa "faca intelegere cu procurorii" pentru ai SCADEA PEDEAPSA LA JUMATATE....asta este "mana dreapta a condamnatului Dragnea"....ce SEMNAL DIRECT nu subliminal "transmite PSD" TINERILOR acestei tari?!.....cum sa mai stea in acesta tara cand TOATA PUTEREA e "acaparata de PENALI" si nici un om CINSTIT NU are nici cea mai mica sansa sa PROMOVEZE....TOATE POSTURILE DE CONDUCERE sunt "ocupate" EXCLUSIV de oameni impusi de acesti PENALI....cum poti ELIMINA CORUPTIA din tara cu asemenea "penali" la conducere....NICI O SANSA pentru aceasta TARA....sunt in stare pentru a se salva de puscarie ramanand la "conducere" SA VANDA TARA....mai intai TRANSILVANIA si apoi bucata cu bucata !!!....si au fost adusi "la putere" de "mandrii romani" numai "patriote nationale".....odata si odata tot va iesi la iveala cum au "subjugat Romania" !!!

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design