6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechValeriu Steriu: PMP vrea să colaboreze cu noua formațiune a lui Victor...

Valeriu Steriu: PMP vrea să colaboreze cu noua formațiune a lui Victor Ponta

Președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a participat, duminică, la lansarea noului proiect politic al lui Victor Ponta. În acest context, el a declarat că, în viitor, este nevoie să existe o colaborare în Parlament între PMP și formațiunea PRO România, potrivit Agerpres.

 „Nu știu dacă între cele două personalități care conduc partidele, dar în mod clar este nevoie ca în Parlament să existe o colaborare. În mod clar, eu militez și voi încerca să adun câți mai mulți oameni care să aibă proiecte împotriva celor care distrug astăzi țara. (…) Cel puțin trei ani, unul a fost președinte (n.r. — Traian Băsescu) și celălalt prim-ministru (n.r. — Victor Ponta). Cred că este o colaborare, iar țara a mers foarte bine în acea perioadă cu ei ca adversari", a spus Valeriu Steriu.



Ela precizat că președintele PMP, Traian Băsescu, știe de participarea sa la eveniment. „Știe că sunt aici. Am avut discuție cu colegii. Chiar și domnia sa, de-a lungul anilor, a avut și colaborări, și adversități. Astăzi, eu spun că adversarul cel mai mare al României nu se află decât în fruntea partidului care guvernează țara", a mai spus Steriu.

 Deputatul PMP susține că este nevoie de o unificare a opoziției. „Pentru că, în clipa de față, fără o unificare a Opoziției… (…) Chiar dacă mesajele de aici au fost date cumva și în a-și apăra proiecte din guvernarea anterioară, domnul Victor Ponta este o voce importantă în Opoziție în clipa de față. Pe de altă parte, trebuie spus că în clipa de față, atât la nivel național, cât și la nivelul Bucureștiului, ca deputat de București, o pot spune: lucrurile merg într-o direcție greșită. Și în acest ritm, în doi sau trei ani, vom intra într-o criză foarte, foarte urâtă. Va trebui, într-adevăr, toată competența, toată experiența acumulată în toți anii să se unească pentru a opri acest derapaj", a mai spus Valeriu Steriu.



 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă