Un europarlamentar din PMP se delimitează de Traian Băsescu. Cine a furat trebuie să plătească, afirmă Siegfried Muresan

de Mihai Diac , 20 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 20:38, 20 aprilie 2017
Siegfried Muresan

Europarlamentarul Siegfried Mureșan, provenit din PMP, îl contrazice pe fostul șef al statului, Traian Băsescu, după ce acesta afirmase că "avem nevoie de un moment zero, o grațiere largă".

"E simplu: cine a furat trebuie să plătească. În rest, avem multe lucruri de făcut pentru oamenii cinstiți: școli, spitale, investiții, autostrăzi, pensii și salarii", a scris Siegfried Mureșan, joi după-amiază, pe contul lui de Facebook.

Înaintea lui Siegfried Mureșan, un alt reprezentant al PMP, Robert Turcescu, se delimitase și el de Traian Băsescu.

Replicile lui Turcescu și Mureșan vin după ce. miercuri, Traian Băsescu susținuse, într-o declarație difuzată de TVR, că nu e cazul să "distrugem toată viața" unui om care "a luat o dată mită".

"A luat o data o mită, acuma nu îi distrugem toată viața. Așa a fost în tranziție. Avem nevoie de un moment zero, o grațiere largă de la care să spunem: <<Oameni buni, știți ce se poate întâmpla, așa că terminați cu hoția>>. Așa, tensiunea va rămâne încă mulți ani în societate. Și vă mai spun ceva, sunt și abuzuri", afirmase Traian Băsescu.

Comentarii

 • iasncxtr

  21 aprilie 2017 11:37

  Bravo, asa e dulaul a ajuns o ***** ordinara.Oamenii din PMP trebuie sa se uneasca si sa-l dea afara pe betivul asta de Basescu .Pot sa spun fara sa gresesc ca Basescu este cea mai mare lichea de dupa 89 ,nici Iliescu nu a fost asa nenorocit .

  raspunde comentariului
 • Nu ii distruge nimeni viata!

  21 aprilie 2017 8:19

  Faptul ca un barbat sau o femeie, care a comis o infractiune, intra la inchisoare pe un anumit termen, nu inseamna ca si-a distrus viata. Inseamna doar ca raspunde pentru fapta comisa. Asa este drept! Societatea are obligatia sa ii ofere o sansa de reabilitare, dupa ce omul si-a ispasit pedeapsa! Cum poate o femeie, care a comis o infractiune in societate, sa isi educe copiii? Ce ii invata? Dupa ce a ispasit pedeapsa, da, le da o lectie, ca nu e bine sa furi, sa iei mita, sa abuzezi increderea societatii, etc. Ii invata pe copii ca trebuie sa fie corecti, ca trebuie sa respecte normele sociale si legile! Nimic din ceea ce sustine fostul presedinte Basescu, in legatura cu amendamentele propuse, nu sta in picioare! Nu, domnule, unde-i lege, nu-i tocmeala! Asta trebuie sa retina copiii, de mici!

  raspunde comentariului
 • Scapa cine poate

  20 aprilie 2017 23:29

  Basescu isi apara glia de la Nana si neamul de puscariasi.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design