Traian Băsescu, către șeful PSD: Măi Dragnea, ieși afară! Ai păcălit trei milioane de români

de Roxana Petre , 08 august 2017 - stire actualizata la ora 23:35, 08 august 2017
Traian Băsescu, către șeful PSD: Măi Dragnea, ieși afară! Ai păcălit trei milioane de români

Fostul președinte al României și liderul PMP, senatorul Traian Băsescu, a criticat, marți seara, mai multe măsuri sociale, fiscale și economice ale coaliției de guvernare PSD-ALDE.

„Dragnea, ce zici, măi ... tăiere pensii; tăiere indemnizații pentru creșterea copilului; toate dările la stat trecute pe seama angajatului; creștere explozivă a prețurilor la energie electrică și gaze; reintroducere acciză suplimentară la combustibil. Măi Dragnea, ... unde sunt scrise toate astea în programul de guvernare cu care ai păcălit trei milioane de români, care au votat programul PSD? Este cumva criză economică, sau <<duduie economia>>? Concluzie: Măi Dragnea, <<ieși afară ...>> !", a scris Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook. 

eacția fostului președinte al României vine după ce Guvernul a aprobat mai multe ordonanțe de urgență, privind modul de recalculare a pensiilor de serviciu, plafonarea indemnizației pentru creșterea copilului. Totodată, în plan fiscal, Ministerul Finanțelor a anunțat intenția creșterii accizelor la combustibil de la 1 septembrie.

Comentarii

 • mihai

  09 august 2017 7:36

  LASITATE SAU PROTEJAREA LIDERILOR la romani.Dragi ziaristi verificati de cate ori Domnul Antonescu se detasa de ce nu-i convenea- NU AM VOTAT! De cate ori Domnul Ponta lasa cate o gogoasa fierbinte si lasa pa acarul Paun sa o scoata din uleiul incins? De cate ori Domnul Dragnea in 6-8 luni lasa cate o OUG si ACARUL raspundea de rezultat?Daca treburile ieseau bine meritul era al LIDERULUI, daca nu cadeau ceva capete din esalonul 2-3 respectv cate un ministru sau secretar de STAT.

  raspunde comentariului
 • Emil

  09 august 2017 6:55

  Acesti clovnii se tachineaza de ochii lumii...

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design