15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechTăriceanu despre Daniel Constantin: El este manelistul politicii românești

Tăriceanu despre Daniel Constantin: El este manelistul politicii românești

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, vineri, că îi pare bine că Daniel Constantin a fost exclus din partid, întrucât și-a dat seama că acesta nu are "niciun fel de principii în viață" și este "manelistul politicii românești", informează Agerpres.

"Am avut un moment în care, odată cu Congresul care s-a desfășurat în ALDE și în care, într-un fel, s-au separat lucrurile, mi s-a părut că e regretabil că domnul Daniel Constantin a fost exclus din partid. Astăzi, privind puțin la ce se întâmplă, ajunge să îmi pară bine (…) pentru că înțeleg acum și mai bine profilul persoanei și caracterul ei. Ce înseamnă să nu ai niciun fel de principii în viață. A început să facă politică în Partidul Conservator, deci, presupun că avea convingeri legate de doctrina conservatoare. După aceea, o dăm la o parte, o aruncăm la gunoi, trecem la liberali. Scăpăm și de chestia cu liberalii și acum ne facem ultranaționaliști, că văd că cochetează cu ideea formării unui partid naționalist. De ce? Pentru că simte că pe piața politică e nevoie de așa ceva", a spus Tăriceanu, în discursul său rostit la Conferința Națională a tineretului ALDE.

În opinia liderului liberal-democraților, Constantin este precum un cântăreț care renunță la "muzica cultă", în favoarea manelelor.

"Asta este exact ca un cântăreț care se uită, se duce la o nuntă și vede că la nuntă lumea se bucură când ascultă manele. Și atunci cântărețul lasă muzica cultă și zice că 'manele se cer, manele cânt!'. Așa și domnul Daniel Constantin. El este manelistul politicii românești. Dacă vreți să faceți politică serioasă și pe termen lung, vă spun eu: nici nu ascultați manele, nici nu cântați manele! Învățați după note și după note liberale!", le-a transmis Tăriceanu membrilor TLDE.

Lucrările Conferinței Naționale a Tineretului Liberalilor și Democraților (TLDE) se desfășoară vineri la Palatul Parlamentului, aproximativ 600 de delegați din cele 47 de filiale urmând să își aleagă conducerea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă