Tăriceanu: Am fost șantajat de Daniel Constantin în legatură cu anumiți colegi care urmau să candideze pe listele de la parlamentare

de Mihai Diac , 19 martie 2017 - stire actualizata la ora 17:13, 19 martie 2017
Foto: Arhivă

Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat că a fost "pur și simplu șantajat" de Daniel Constantin, celălalt copreședinte, care i-ar fi impus anumiți oameni pe listele de candidați la alegerile parlamentare, informează Mediafax.

„Am şi eu o serie de nemulţumiri legate de funcţionarea ALDE - hai să spunem nu numai în ultima perioadă, ci de o bună bucată de vreme. Relaţia care a funcţionat o bună perioadă colegial a înregistrat o primă sincopă în mometul în care au fost alegerile parlamentare şi am am fost pur şi simplu şantajat de domnul Daniel Constantin în legătură cu anumiţi colegi care urmau să candideze pe listele de la parlamentare, cu care nu eram de acord în privinţa - nu a participării lor, ci poziţiile respective”, a spus, duminică, Tăriceanu.

„Discuţia a fost una foarte tranşantă şi i-am spus că dacă eu nu accept, atunci ajungem într-un impas şi nu putem să depunem listele la alegerile parlamentare, deci ALDE să nu funcţioneze. Şi el mi-a spus că nu are nicio problemă în acest sens. Şi atunci, cum de multe ori cineva trebuie să facă o concesie, am făcut eu concesia, dar aceasta a fost costisitoare, pentru că eu a trebuit să sacrific unii dintre oamenii care munciseră, ca să putem să participăm la alegeri, pentru că evident ALDE nu ar fi fost în Parlament”, a adăugat Tăriceanu.

El a arătat că nu poate accepta această manieră de a „colabora” şi a susţinut că, în ultima perioadă, au existat „numeroase” situaţii în care Daniel Constantin a refutat să-şi dea acordul pe o serie de chestiuni care vizau buna funcţionare a ALDE.

Comentarii

 • Ela

  20 martie 2017 9:08

  De fapt, totul se reduce la lupta pentru ciolan, nimic altceva. Diferenta intre Constantin si Tariceanu este gradul de parsivenie, domeniu in care Tariceanu il surclaseaza detasat pe "ala micu". Tariceanu a dat atatea dovezi de lipsa de simt moralitate incat, indiferent cu cine se cearta, sunt de partea celuilalt. Eu nu inteleg de ce Constantin nu spune fraza magica ''I-au dat bani foloase necuvenite pentru plasarea pe un loc eligibil''? De ce nu face un denunt la DNA? Asa scapa de toate problemele si ca prin farmec, isi recapata si partidul.....indiferent cat de mic ar fi el...by the way! Fii barbat, Constantine!

  raspunde comentariului
 • Jilava

  19 martie 2017 19:38

  Orice penal e santajabil si pune in pericol siguranta statului.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design