Șerban Nicolae consideră „nedreaptă” înlocuirea sa de la conducerea Comisiei juridice a Senatului: Nu voi părăsi PSD

Senatorul Șerban Nicolae a calificat drept „nedreaptă” decizia PSD privind înlocuirea sa de la conducerea Comisiei juridice a Senatului. Totodată, el afirmat că nu va părăsi PSD și că nu va critica organele de conducere.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 13.05.2017 - 00:00

Senatorul Șerban Nicolae a calificat drept „nedreaptă” decizia PSD privind înlocuirea sa de la conducerea Comisiei juridice a Senatului. Totodată, el  afirmat că nu va părăsi PSD și că nu va critica organele de conducere, potrivit Agerpres.

Șerban Nicolae a afirmat, pentru agenția de presă, că nu l-a criticat pe șeful PSD Liviu Dragnea.

„Am văzut o serie de preocupări legate de lucruri pe care nu le-am spus niciodată sau pe care nu le-am făcut niciodată, după decizia Comitetului Executiv de miercuri în ceea ce mă privește. Mai precis, nu am spus niciodată că a fost o execuție, nu l-am criticat pe Liviu Dragnea și cu atât mai puțin nu am criticat PSD. De altfel, nici nu pot să critic vreodată partidul, pentru că asta ar fi o inepție. Eu am spus că nu mă consider vinovat și că nu trebuia să fiu sancționat. Pentru mine este o sancțiune, dar faptul că este una nedreaptă nu-mi produce vreo supărare pe partid sau pe organele sale de conducere. Îi asigur pe toți că nici nu am să mă schimb și nici n-am să părăsesc partidul al cărui membru fondator sunt și că, în general, sunt pregătit să fac față oricărei provocări din viața politică", a pecizat senatorul social-democrat.


Citește și:  Tinichigiii Dreptului: Președinții comisiilor juridice din Parlament, Șerban Nicolae și Eugen Nicolicea, sunt extrem de discreți cu studiile lor. Cei doi se află în prima linie în chestiunea grațierii corupților | ANALIZĂ

Președinții comisiilor juridice din Parlament sunt extrem de discreți cu studiile lor. Eugen Nicolicea nu are experiență în domeniu. Șerban Nicolae a terminat o facultate de drept, trecută la secret, și a obținut prima slujbă onorabilă abia după vârsta de 30 de ani. Din biografia de senator a scos perioada în care a fost muncitor.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că nu se așteaptă la o plecare a senatorului Șerban Nicolae din partid, în ciuda poziției pe care acesta a avut-o după înlocuirea de la conducerea Comisiei juridice și a grupului parlamentar social-democrat.

„Șerban Nicolae nu cred că va părăsi partidul, sper. (...) Au mai fost și alții, e un partid mare, altfel ne-am plictisi. Dar nu numai el, sunt mulți care critică și atacă PSD-ul, e un partid care deranjează. Dar nu e o problemă, mergem înainte (...) și cu aceste critici", a declarat șeful PSD.


Citește și:  Execuții în PSD: Șerban Nicolae a pierdut șefia Comisiei Juridice, după ce l-a contrazis pe Dragnea, pe tema amendamentelor la Legea grațierii. Și Bacalbașa, suspendat șase luni din partid, după declarațiile triviale din Parlament. Liviu Dragnea: Trebuie să ne gândim dacă Legea grațierii mai este oportună 

Senatorul Șerban Nicolae și deputatul Nicolae Bacalbașa au fost sancționați, miercuri, de social-democrați. Șerban Nicolae a pierdut șefia Comisiei Juridice și șefia Grupului PSD, iar Bacalbașa a fost suspendat pentru șase luni din partid, după limbajul trivial folosit marți în Parlament.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...