Șeful PSD susține că sistemul din România are multe părți „stricate”: Dacă nu rezolvăm această problemă, vom avea soarta USL-ului

de Roxana Petre , 15 mai 2017 - stire actualizata la ora 23:32, 15 mai 2017
Șeful PSD susține că sistemul din România are multe părți „stricate”: Dacă nu rezolvăm această problemă, vom avea soarta USL-ului

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, consideră că sistemul din România „nu e curat”, având multe părți „stricate”. În acest context, el a avertizat că, în cazul în care acest lucru nu va fi rezolvat de actuala problemă, „va avea soarta USL”.

Prezent la o emisiune de pe postul Antena 3, luni seara, Liviu Dragnea a afirmat că sistemul „are multe părți stricate”, chiar dacă „peste 90% dintre judecători și procurori sunt oameni cinstiți”.

„Dacă nu rezolvăm această problemă, vom avea soarta USL-ului”, a mai spus liderul social-democrat.

În opinia sa, „puterea este la președinte, foarte mult, la o parte a procurorilor și la servicii”, deși actuala coaliție are „o putere legislativă de aproape 100%”.

Liderul PSD a vorbit și despre arhivele SIPA, ca urmare a acuzațiilor lansate de jurnalistul Dan Andronic, într-un articol publicat în „Evenimentul Zilei'. Astfel, Liviu Dragnea a afirmat că, în cazul în care ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu va face demersuri pentru desecretizarea arhivei SIPA, încrederea sa în el „va fi aproape de zero”.  

 

 

Comentarii

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design